Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki jó az ágyban és ezzel tisztában van, azt miért tartják itt nagyképűségnek?
# 40
Bizonyíték kell? Elég ha csütörtök éjszaka megszállsz nálunk;)
Kérdező, ha olyan szexisten vagy, miért akart mást három év után a barátnőd? Ha nekem valaki ennyire meg tudná adni azt amire vágyom, ő kellene hogy kidobjon mert négykézláb csúsznék vissza hozzá. (ez vicc volt. nem tennék ilyet, de szerintem nincs is aki ilyen hatást váltana ki belőlem)
Engem tuti még csak felizgatni sem tudnál, nem, hogy kielégíteni.
Nekem irtó nehezen jön össze az orgazmus, és tudom, hogy bennem, saját magamban van egy gát amit képtelen vagyok áttörni. Nem hiszem hogy a partner felelőssége az orgazmusban több mint 50%.
Azon kívül az, hogy valaki hangosan vagy halkan élvez, egyéni dolog. Én mindig hangos vagyok orgazmusnál, akkor is ha előtte szinte meg sem nyikkanok. Nem tudom magam visszafogni. Van aki meg csak halkan tud, mert nem vagyunk egyformák. Ez nem a te érdemed.
Hüvelyi orgazmusa nem minden nőnek van. Mondjuk ha fiatal vagy és fiatal lányokkal vagy együtt, lehet hogy nekik ez könnyebben megy mert őket már nem nevelték olyan prűd módon mint minket.De ez megint nem a te érdemed.
"Engem tuti még csak felizgatni sem tudnál, nem, hogy kielégíteni."
Erre nem fogunk fényt deríteni, de van itt pár kiéhezett versenyző, aki veled is beéri:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!