Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki jó az ágyban és ezzel tisztában van, azt miért tartják itt nagyképűségnek?
"Én azért "vagyok elszállva", mert tudom hogy milyen gyönyört tudok okozni vele. Alattam még nő nem élvezett csendesen. És igen, büszke vagyok a teljesítményemre.
(mielőtt jönnének a privátok NEM, nem akkora mint egy lónak és NEM, nem küldök róla képet)"
Ő ezzel menőzik, ugye, kedves kérdező!!!!!!
Kíváncsi lennék a nők véleményére is. Mert lehet hogy ők meg teljesen másképp érzik ezt! :D Lehet hogy csak megjátsszák, hogy legyen egy jó napod, meg hogy ápolgassák azt a rettentő nagy EGÓdat!!!!
# 5
Fáj, hogy téged nem élveznek a nők és mást igen?
# 3
Nem hinném, hogy ebben lenne bármilyen felsőbbrendűség is.
3. Ez mióta felsőbbrendűség? A párjával illik is, hogy jó legyen az ember az ágyban és kiismerje őt. Ez alap. Ha meg nem a párja, az igénytelenség.
Egyébként valami betegsége van annak lelkileg, akik azzal menőzik vadidegenek előtt, hogy ő miben "jó". Én is nyilvánvalóan jó vagyok pár dologban, de sem itt, sem máshol nem fogom leírni, főleg névtelenül nem, mert nincs értelme. Ha kérdeznek, válaszolok, abból kiderül, mihez értek.
"# 5
Fáj, hogy téged nem élveznek a nők és mást igen?"
Főleg hogy nő vagyok! :) De semmi gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!