Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valaki jó az ágyban és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki jó az ágyban és ezzel tisztában van, azt miért tartják itt nagyképűségnek?

Figyelt kérdés
2015. szept. 1. 23:47
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
A szex meg kiaszart érdekel, a fiuk 80%-ának nincs is csaja...
2015. szept. 2. 00:05
 22/43 anonim ***** válasza:
# 18: Rendben, tegyük fel, hogy elhiszem. Akkor miért nem osztod meg a tudatlan pórnéppel a sikered titkát? Hadd tanuljanak ők is, hadd legyen más nőknek is része gyönyörben!
2015. szept. 2. 00:06
 23/43 A kérdező kommentje:

# 22

Nem szokásom idegenekre ráírni, hogy "Tudsz-e qrni rendesen, barátom?":)

2015. szept. 2. 00:07
 24/43 anonim ***** válasza:

Nyilván akinek a feje üres az valami mással kell hogy bevágódjon, így meg látatlanba kit hat meg hogy neked mekkora van? Ha egyáltalán van!!!

Nem tudom minek kell dicsekedni,meg nagyképűsködni nem Te vagy az egyetlen férfi, viszont az elmúlt hónapok legnagyobb bunkója kétségtelenül Te!!

2015. szept. 2. 00:10
 25/43 opened paradise ***** válasza:

"Aki tudja csinálja,aki nem tudja tanítja"

Ha van barátnőd,aki már épp az oltárodat állítja,akkor mi értelme ide írogatni ilyeneket? :)

2015. szept. 2. 00:11
 26/43 anonim ***** válasza:
91%
# 23: pedig itt adott lenne a lehetőség. Naponta nagyjából 50 különböző segítségkérő kérdés fogalmazódik meg. Én például szoktam írni, ha olyan problémáról olvasok, amiben úgy érzem, a tapasztalataimmal segíteni tudnék.
 27/43 A kérdező kommentje:
És ennyi alapján megállapítottad azt is, hogy mi van a fejemben. Kérlek, mesélj még, ha ennyire jól ismersz:)
 28/43 A kérdező kommentje:

# 25

Rendkívül egyszerű: mert annál a kérdésnél pont témába ütközött miért vagyok rá büszke.

2015. szept. 2. 00:12
 29/43 anonim ***** válasza:

28.: De pont egy ilyen kérdésre válaszoltál... :)

Miért nem inkább erre?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..

2015. szept. 2. 00:16
 30/43 A kérdező kommentje:

# 29

Egyrészt, mert nem találkoztam a kérdéssel.

Másrészt meg fogalmam sincs, sosem foglalkoztam ezzel. Minél inkább hozzá vagy szokva a hüvelyhez és a női testhez, annál jobban bírod benne. Legalábbis az én tapasztalatom szerint.

2015. szept. 2. 00:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!