Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek vele erről? Mit csináljak?
huhh hát ez elég bonyolult. Sok pasi van ezzel így, hogy ha a csaj elkezdni magát izgatni sex közben akkor az olyan mintha őt kispadra ültetnék.
Én meg már vagy 3 csajnak is könyörögtem hogy közben csinálja magának mert attól én még jobban felizgulok. De egyik sem akarta.
Szóval én a helyedben őszinte lennék vele. Elmondanám neki kb ugyanezt amit itt leírtál. Szerintem ő is tisztában van a méreteivel és most itt tényleg nem a hosszal van a gond. Csupán vannak nők akiknek a hüvelyi orgazmus nem megy.
A másik verzió még lehetne az is hogy megtanítod hogy simogasson sex közben. Irányítsd közben! Mond neki hogy kicsit feljebb vagy lejjebb vagy ide/oda meg mittudom én :) körkörösen stb... Tanítsd meg, csak nem olyan nehéz az, ha már te is meg tudod csinálni. Nem szégyen szex közben beszélni ha az a jó célt szolgálja.
Gondolom ő is tisztában van azzal,hogy kisebb a pénisze. Itt olvasva pedig,hogy egyeseknek a 15-16cm péniszükkel is komplexusa van akkor bele se gondolok,hogy a párodnak milyen komplexusai lehetnek ez miatt. Ez teljesen megmagyarázza a hozzáállását,de magyarázd el neki,hogy imádod,szereted,minden jó,de neked kell az,hogy izgazd magad kézzel is.
Amúgy tudtommal elég sok pasit beindít a látvány,hogy a párja éppen saját magát izgatja. Esetleg masztizz néha előtte. A lényeg,hogy beszéld meg vele,hogy neked mi a jó és miért. Ne ez miatt érezze magát rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!