Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzett, mert tud a csókról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzett, mert tud a csókról? Azért tette, mert fél? Beszéljek vele erről?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok.

Kicsivel több, mint 1 éve találkoztam a vőlegényemmel és teljesen megváltozott az életem miatta. Ő a "Tökéletes Férfi", de tényleg. Még anyukám is ezt mondta róla, aki mindent és mindenkit csak kritizálni tud. Viszont nekem volt egy plátói szerelmem egy olyan fiú iránt a gimnázium kezdete óta, aki észre sem vett amúgy. De az összes többi barátnőmet igen... Minden lányt csak a szex miatt fűzött, a legjobb barátnőmet is elveszítettem emiatt másfél éve és akkor nagyon nehéz időszakon mentem át. Akkor bukkant fel a vőlegényem is és minden megváltozott. Más lett a baráti társaságom, a viselkedésem, a céljaim. A húga lett a legjobb barátnőm.

Az érettségi bankett után úgy volt, hogy elutazom a párommal és a nyarat Franciaországban töltjük. De a banketten a fent említett srác megcsókolt és én teljesen elbizonytalanodtam. Tudtam, hogy reménytelen, mégis maradni akartam, hogy hátha többet akarna és hiba lenne az utazás, de aztán a legjobb barátnőm mondta, hogy őrültség lenne egy részegen történt csók miatt eldobni egy jó párkapcsolatot, meg a srác semmi komolyat nem akarna tőlem, nem úgy, mint a barátom, aki hercegnőként kezel. Szóval eljöttem és nem beszéltem arról senkinek, hogy kicsit elbizonytalanodtam, csak a vőlegényem húga tudott erről.

De 3 napja eljegyzett a barátom és olyan érzésem van, mintha bűntudatom lenne, vagy nem is tudom. Mintha arról szeretne biztosítani, hogy összetartozunk és nem számít semmi, meg azt mondta, hogy ez egy új kezdet és ideje elengednünk a múltat.

2015. júl. 18. 15:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Te még túl gyerek vagy a házassághoz és jegyeséghez.
2015. júl. 18. 16:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2015. júl. 18. 16:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves a pasid? Gondolom nem 18, ha ide-oda visz nyaralgatni. Vagy széngazdag szülők gyereke. Ez is érdekelne.

Nos, elég tré viselkedés volt tőled engedni a plátói srácnak, ha amúgy is tudod, hogy csak szexre megy a lányoknál. Hát nem agyatlanság lenne miatta felmondani az állítólagos "Tökéletes férfit"?

2015. júl. 18. 16:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
De ez nagyon is így van és ez az egésznek a lényege. Most még nem érted, de később belátod: 18 évesen NE kötelezd el magad. Egyrészt, nagyon valószínű, hogy válás lesz a vége, mert nem élted ki magad, nem volt őrült fiatalkorod, ahol kitombolod magad és felnőttként majd monogám kapcsolatba kezdesz egy férfival, akit szeretni fogsz sok-sok éven át. Ráunsz, nagyon hamar, tönkremegy az egész és a nyakadon maradsz majd x gyerekkel. Már most bizonytalan vagy az egész miatt, akkor később? Abszolút nem gondoltad át. Én mindenképp azt tanácsolom, hogy járjatok, legyetek FIATALOK és NEM házasok. Éljétek az életet, élvezzétek, amíg lehet és ne láncold le magad 18 évesen, mert nagyon meg fogod bánni később.
2015. júl. 18. 16:07
 5/11 A kérdező kommentje:

Ő 29 éves.

Igen, tehetős a családja. Ahogy az enyém is. Szóval nem a pénze, vagy az öröksége miatt szeretem.

Kitomboltam magam már és tudom, hogy szeretem, csak elég őrült helyzet volt, mert más férfira rá sem néznék úgy, csak azért több évnyi plátói szerelem nem múlik el varázsütésre.

2015. júl. 18. 16:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak nézz vissza néhány kérdést itt a témában, pontosan szól 1-2 arról, hogy válik x idő után, mert ez meg az kiderült, hogy nem passzol. Én aztán lesz*rom, hogy mit csinálsz az életeddel, de csúnyán pofáraesés lesz ebből ha 18 évesen férjhez mész.
2015. júl. 18. 16:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Attól, mert jegyesek vagyunk, nem kell azonnal össze is házasodnunk.
2015. júl. 18. 16:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Már mindent értek. Mondjuk fura, hogy 29 évesen nem talált korosztály béli lányt, akit gond nélkül eljegyezhetne. Valami stikk lehet a pasinál is. :) De ez van.

UI: aki gazdag, könnyebben mondja azt, hogy nem a pénz miatt van valakivel...;)

2015. júl. 18. 16:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan kérdezem: ha nem házasodsz össze valakivel, akkor mi értelme van az eljegyzésnek? Csak hogy legyen? Mert annak nincs sok értelme.
2015. júl. 18. 16:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez az egész azt jelzi, hogy neked ez még korai. Mármint az eljegyzés. Nem akarok közhelyekkel dobálózni, illetve tényleg nem is bántásból írom, de 1 év nagyon kevés. Ráadásul 18 évesen. Erre a bizonyíték az a csók.

Én a helyedben elmondanám a párodnak ezt az egész dolgot. Mindent amit ide leírtál. És hogy nem vagy benne teljesen biztos. Ha szeret, meg fogja érteni és neked sem lesz bűntudatod. Elvégre hova sietni.

2015. júl. 18. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!