Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, akiket 18-19 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiket 18-19 évesen eljegyzett a párotok! A szüleitek mit szóltak hozzá?

Figyelt kérdés
Nem volt otthon balhé? Mérgesek voltak vagy tudtak veletek együtt örülni?
2014. jan. 30. 17:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

19 voltam, amikor a párom eljegyzett. Apámat sajnos akkor már nagyon tönkre tette az alkoholfüggősége, úgyhogy őt akkoriban minden zavarta és mindennel baja volt, így az eljegyzésnek sem örült, de alapvetően semmi problémája nem volt a párommal. Anyukám nagyon örült neki és a párom szülei is. Egyébként ezt követően dolgozni kezdtem, a párom már dolgozott akkor és utána közös életet kezdtünk. A szüleim egyébként el is váltak nem sokkal ezután.

Azóta eltelt már néhány év, idén lesz az 5. házassági évfordulónk, gyerekünk is van már.

2014. jan. 30. 17:29
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Mi a párommal nyaralást terveztünk. Egyszer azonban kint borozgattunk az erkélyen és felvetette, hogy mi lenne, ha nem nyaralni mennénk, hanem a félretett pénzünkből csinálnánk egy eljegyzést.

Én alig múltam akkor 20 éves. Mindenki nagyon örült nekünk, nem volt semmi probléma. Még szegény Nagymamám is - akit azelőtt sosem láttam sírni - , akinek az volt a legnagyobb vágya, hogy az egyetlen lány unokáját lássa férjhez menni...sajnos az már nem adatott meg neki, de legalább az eljegyzésen még ott lehetett. :(

2014. jan. 30. 17:35
 3/13 A kérdező kommentje:
Dejó! :) Gratulálok!
2014. jan. 30. 17:35
 4/13 A kérdező kommentje:
2-es...sajnálom :( szegény
2014. jan. 30. 17:36
 5/13 A kérdező kommentje:
Most mi a fenéért kell lepontozni az elsőt?! Annyi besavanyodott ember van...
2014. jan. 30. 17:58
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Kinevettek. Igazuk volt, két év múlva szakítottunk, még akkor is csak jegyesek voltunk. Ha házasok lettünk volna, válunk. Amúgy örültek velünk, meg gratuláltak, de a szemünkbe mondták, hogy szerintük fiatalok vagyunk még ehhez, és azért az esküvővel várjunk. Szóval nem voltak dühösek, inkább jót mulattak a naivságunkon.
2014. jan. 30. 18:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

19 éves koromban jegyzett el az akkori barátom 3 hónap után. Otthon nem tudtak a kapcsolatunkról sem, a lánykérésről meg pláne nem. Nem mertem elmondani hogy pasim van:D

Ismerem anyámat, és kinevetett volna...nem vette volna komolyan az eljegyzést. Igaza is lett volna. Majd 1 év kapcsolat után szakítottam egyébként.

Másodjára 24 évesen lettem menyasszony, 1 hónap után kért meg a férjem. Eléggé ledöbbentek a szüleim, de örültek neki, és komolyabban vették a kapcsolatunkat. Több mint 2 éve már össze is házasodtunk.

2014. jan. 30. 18:54
 8/13 anonim ***** válasza:
95%
19 voltam, mikor eljegyzett a férjem. Az én családom, és az övé is ellenezték, a férjem családja nagyon gazdag, a mai napig utálnak, anyukám beletörődött. Végigcsináltam férjes asszonyként az egyetemet, már 27 éves vagyok, van 2 gyerekünk, boldogok vagyunk, a gazdag após-anyós meg acsarkodik. Egészségükre!
2014. jan. 30. 19:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
17-évesen kérte meg a kezem anyám rosszul volt ahogy betöltöttem a 18-at összeházasodtunk pár hónapra megszületett a fiam /na ez az egy amit ebből a kapcsolatból nem bántam meg soha/két évig tartott a házasságom.
2014. febr. 3. 00:23
 10/13 A kérdező kommentje:
És miért ment tönkre a házasságotok?
2014. febr. 3. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!