Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltak a szüleitek a lánykéréshez? Sejtették vagy előre tudták? Meglepődtek?
Hogy reagáltak rá? Hány évesek voltatok akkor? Mióta voltatok együtt a párotokkal?
Férfiak, nők válaszát is egyaránt várom!
Kort és nemet is írjatok!
Köszönöm :-)
Nagyon meglepődtek.
Tavaly októberben kérte meg a kezem.
Akkor voltunk 1 éve együtt.Jövő szeptemberben lesz az esküvőnk. :)
25/L 31/F
Az én szüleim nem lepődtek meg nagyon,szerintük tökéletesen időben volt az 1 év járás,összeköltözés,majd 1 évvel később eljegyzés,rá 1 évre esküvő (ekkor 3 éve együtt,amiből 2 év együttélés).
Párom szülei,főképp az anyukája viszont kiakadt,neki már az összeköltözés is sok(k) volt,de az eljegyzésre nagyon kiakadt,megpróbálta páromat lebeszélni,elkezdett nyugtatót szedni,hogy ő nem tudja feldolgozni,hogy ilyen korán (!) elveszi valaki tőle a kisfiát.Aki akkor már 28 volt...
(azóta ország másik felén élünk,2 havonta meglátogatjuk,igy szerencsére nem sok vizet zavar,de amig a közelükben éltünk,ott fúrt ahol tudott,akkor nagyon utáltam)
Nagyon meglepődtek, nem számítottak rá. Örültek neki nagyon, anyum meg is hatódott. :)
Akkor én 21, párom 27 éves volt. 1,5 éve voltunk akkor együtt.
23/N
5 vagyok
23 évesek voltunk akkor.
4,5 éve voltunk együtt
még nem voltam 26 :P kellet hozzá még 25 nap:D:D
Anya örült, ő sejtette, hogy hamarosan aktuális, beszélgettünk róla.
Apu sokkot kapott, 2 napig nem lehetett vele beszélni... én a pici lánykája vagyok, nem tudom miért okozott neki traumát, hiszen évek óta a vőlegényemmel élek.
A párom édesanyja... őszintén fogalmam sincs, de a héten eljutottam arra a pontra, hogy nem is érdekel.
Eddig azt gondoltam jól kijövünk, ami igaz is, de kezdem megismerni az igazi énjét, és nem biztos, hogy jóban lennék vele, ha nem a párom édesanyja.
Amíg nem voltunk jegyesek, állandóan ezen, meg a gyerekkérdésen ment a témázás, most " kuss" van... nem is értem, csak felhúzom magam a reakciókon, és kever a hátunk mögött (nem tetszik a választott öltöny neki, de persze ezt nem mondja a szemünkbe) 29 nap van hátra, azt hiszem "menyaszörny" leszek mire odaérünk:)
Kifelejtettem, hogy a párom fél évvel idősebb nálam, ő 26 volt
7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!