Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltak a szüleitek a lánykéréshez? Sejtették vagy előre tudták? Meglepődtek?
Hogy reagáltak rá? Hány évesek voltatok akkor? Mióta voltatok együtt a párotokkal?
Férfiak, nők válaszát is egyaránt várom!
Kort és nemet is írjatok!
Köszönöm :-)
# 9/10 El is hiszem ,hogy meglepődtek és nem örültek neki, 16 éves vagy a párod 31. Nem lesz tartós dolog.
A kérdésre válaszolva nem lepődtek meg ,mert 6 éve éltünk együtt és volt már akkor egy 2,5 éves lányunk.
Hát nálunk ez kicsit zavaros volt.
A férjem az első hónapfordulónk előtt 2 nappal kért meg. Utána anyukámnak mutattam a gyűrűt, de nem mondott rá semmit. Gondoltam nem érdekli. Így nem beszéltünk róla többet.
Ez július elején volt. Aztán augusztusban apám gúnyos hangsúllyal megkérdezte, hogy ééés mikor lesz az esküvő? (ekkor 2 és fél hónapja voltunk együtt)
Mondtam hogy körülbelül másfél 2 év múlva. Mert még 1 év volt a suli mindkettőnknek, és még utána munkát is kell találni.
Na erre teljesen ledöbbent :O hogy beszéltünk esküvőről, mert ő mindig is úgy gondolta, hogy én soha nem fogok kelleni senkinek...mondta is. Olyan jól esett azt a tömény döbbenetet látni az arcán:) De ettől függetlenül örült neki.
Később apám mondta el anyámnak, és ő is meglepődött. Annó ezek szerint nem értette a gyűrű jelentését, én meg nem tudtam miért nem szólt semmit így nem mentem bele a dologba. Azt hitte , hogy ajándék. Ezért nem volt különösebb reakció azon kívül, hogy szép a gyűrű:D
Anyós azt mondta a férjemnek, hogy ha komolyan gondolja, akkor sok boldogságot :)
Anyós, is anyukám is, és a nővérem is sírtak az esküvőn. Pedig anyu nem egy ilyen típusú nő. Mondtam is, hogy ezt már sose mossa le magáról:)
Én 25 , a férjem 22 volt amikor összeházasodtunk másfél év együttlét, ebből fél év együttélés után.
Ennek majdnem 2 éve:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!