Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit szóltak a szüleitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltak a szüleitek a lánykéréshez? Sejtették vagy előre tudták? Meglepődtek?

Figyelt kérdés

Hogy reagáltak rá? Hány évesek voltatok akkor? Mióta voltatok együtt a párotokkal?

Férfiak, nők válaszát is egyaránt várom!

Kort és nemet is írjatok!

Köszönöm :-)

2013. szept. 20. 12:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

# 9/10 El is hiszem ,hogy meglepődtek és nem örültek neki, 16 éves vagy a párod 31. Nem lesz tartós dolog.

A kérdésre válaszolva nem lepődtek meg ,mert 6 éve éltünk együtt és volt már akkor egy 2,5 éves lányunk.

2013. szept. 20. 14:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi 3 éve voltunk együtt, én akkor voltam 26, a férjem 32. Az anyósom már várta nagyon, őt nem lehetett volna sehogy se meglepni, az első reakciója az volt: "Na végre!" Az én szüleim viszont majdnem elájultak, pedig fél éve már együtt is laktunk. Egyáltalán nem számítottak rá, mert sose beszéltünk neki arról, hogy mi valamikor össze akarunk házasodni. (Az én szüleim nem házasok, 35 éve élnek együtt.) 28N
2013. szept. 20. 14:11
 13/18 anonim ***** válasza:
A szüleim nagyon örültek, már várták titokban nagyon. Akkor már nem laktam velük régóta. Nekem kicsit későn jött a boldogság, mert már volt egy vőlegényem, de ő nem kérte meg a kezem annó, csak megbeszéltük, hogy lesz egy eljegyzés. Régen volt, nem az a fontos. Én 32 éves múltam, a Férjem 34 éves volt és 3,5 éve voltunk együtt.
2013. szept. 20. 16:48
 14/18 anonim válasza:
Majdnem 9 év után történt, szóval nem lepodtek meg :) 25 éves voltam, a párom 30.
2013. szept. 20. 23:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát nálunk ez kicsit zavaros volt.

A férjem az első hónapfordulónk előtt 2 nappal kért meg. Utána anyukámnak mutattam a gyűrűt, de nem mondott rá semmit. Gondoltam nem érdekli. Így nem beszéltünk róla többet.

Ez július elején volt. Aztán augusztusban apám gúnyos hangsúllyal megkérdezte, hogy ééés mikor lesz az esküvő? (ekkor 2 és fél hónapja voltunk együtt)

Mondtam hogy körülbelül másfél 2 év múlva. Mert még 1 év volt a suli mindkettőnknek, és még utána munkát is kell találni.

Na erre teljesen ledöbbent :O hogy beszéltünk esküvőről, mert ő mindig is úgy gondolta, hogy én soha nem fogok kelleni senkinek...mondta is. Olyan jól esett azt a tömény döbbenetet látni az arcán:) De ettől függetlenül örült neki.

Később apám mondta el anyámnak, és ő is meglepődött. Annó ezek szerint nem értette a gyűrű jelentését, én meg nem tudtam miért nem szólt semmit így nem mentem bele a dologba. Azt hitte , hogy ajándék. Ezért nem volt különösebb reakció azon kívül, hogy szép a gyűrű:D

Anyós azt mondta a férjemnek, hogy ha komolyan gondolja, akkor sok boldogságot :)

Anyós, is anyukám is, és a nővérem is sírtak az esküvőn. Pedig anyu nem egy ilyen típusú nő. Mondtam is, hogy ezt már sose mossa le magáról:)

Én 25 , a férjem 22 volt amikor összeházasodtunk másfél év együttlét, ebből fél év együttélés után.

Ennek majdnem 2 éve:)

27/N

2013. szept. 21. 22:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Volt nagy dobbenet... 2 honap ismerettseg utan jegyzett el a parom a 18. szulinapomon. Sajnos hiaba eltem anyaval kulfoldon az otthoniaktol kellett megtudnia (aapuektol) mert nem voltunk epp beszelo viszonyba. Aztan meg nagyobb haragoskodas volt mert nem en mondtam el stb. Plusz ossze is koltoztem a parommal. Jott az, hogy ugy sem fogunk eggyutt maradni satobbi. Ennek mar 3 eve. Anyuek imadjak a paromat es millioszor jobb a kapcsolatunk mind a parommal mind anyuekkal mint amirol valaha is almondtam. Teny hogy az eskuvo meg nem volt meg mert nekunk fontosabb volt hogy a kisbabanknak mindent megtudjuk adni mint hogy lagzink legyen. (A mi csaladunkban lagzi nelkul elkepzelhetetlen az eskuvo) Barmikor megszulethet a kisfiunk aztan jovo nyaron szepen osszehazasodunk :)
2013. szept. 24. 07:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok 21/N es 38 hetes kismama
2013. szept. 24. 07:12
 18/18 anonim ***** válasza:
A parom 24. Eljegyzeskor 21 volt. Koran van meg :))
2013. szept. 24. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!