Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzett, mert tud a csókról? Azért tette, mert fél? Beszéljek vele erről?
18 éves lány vagyok.
Kicsivel több, mint 1 éve találkoztam a vőlegényemmel és teljesen megváltozott az életem miatta. Ő a "Tökéletes Férfi", de tényleg. Még anyukám is ezt mondta róla, aki mindent és mindenkit csak kritizálni tud. Viszont nekem volt egy plátói szerelmem egy olyan fiú iránt a gimnázium kezdete óta, aki észre sem vett amúgy. De az összes többi barátnőmet igen... Minden lányt csak a szex miatt fűzött, a legjobb barátnőmet is elveszítettem emiatt másfél éve és akkor nagyon nehéz időszakon mentem át. Akkor bukkant fel a vőlegényem is és minden megváltozott. Más lett a baráti társaságom, a viselkedésem, a céljaim. A húga lett a legjobb barátnőm.
Az érettségi bankett után úgy volt, hogy elutazom a párommal és a nyarat Franciaországban töltjük. De a banketten a fent említett srác megcsókolt és én teljesen elbizonytalanodtam. Tudtam, hogy reménytelen, mégis maradni akartam, hogy hátha többet akarna és hiba lenne az utazás, de aztán a legjobb barátnőm mondta, hogy őrültség lenne egy részegen történt csók miatt eldobni egy jó párkapcsolatot, meg a srác semmi komolyat nem akarna tőlem, nem úgy, mint a barátom, aki hercegnőként kezel. Szóval eljöttem és nem beszéltem arról senkinek, hogy kicsit elbizonytalanodtam, csak a vőlegényem húga tudott erről.
De 3 napja eljegyzett a barátom és olyan érzésem van, mintha bűntudatom lenne, vagy nem is tudom. Mintha arról szeretne biztosítani, hogy összetartozunk és nem számít semmi, meg azt mondta, hogy ez egy új kezdet és ideje elengednünk a múltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!