Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek, hogy ne ezen...

Mit tegyek, hogy ne ezen kattogjak, és ne csak erről beszéljek?

Figyelt kérdés

Szóval már kb. 12 éves korom óta alig vártam, hogy legyen jogsim. De sosem akartam, hogy a szüleim fizessék, teljesen önerőből akartam, ezért hosszú hónapokig "diákmunkáztam", és márciusban végre el tudtam kezdeni a tanfolyamot! Április végén megvolt a sikeres kresz vizsgám, viszont az oktatóm eléggé elfoglalt, és eddig összesen 4 alkalommal voltam csak vezetni.. (az autósiskolánál ő a legnormálisabb oktató, mindenki hozzá akar menni).. és hát persze türelmes vagyok, csak annyira boldog vagyok, hogy vége itt tartok, hogy vezethetek, és hogy a saját pénzemből finanszírozom, de már magamat is idegesítem kb, hogy csak erről tudok beszélni, meg csak erre gondolok.. most is dolgozom nyáron, szóval nem is unatkozok, de áh.. Már szerintem az összes ismerősöm megutált titokban emiatt :D De nem bírom magamban tartani, annyira boldog vagyok:DD Mit tegyek?

23/L

2015. jún. 26. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Örülj. A kérdés értelmetlen.
2015. jún. 26. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Örülj és kész. Én 11 éves korom óta vezetek önállóan, mindig autók, teherautók, traktorok, kamionok stb témában voltam otthon.

Most, hogy közel 10 éve van jogsim általában ha szóba kerül akkor teljes átéléssel beszélek a kocsimról, állandóan figyelem a hirdetéseket, hogy az én típusomból, mikor kerül fel komolyabb, nagyobb teljesítményű példány, valamint még 2-3 elérhető és álom típust amire cserélném ha összejönne. Ha úgy alakul rengeteget tudok bezsélni róla. Ahogy a vezetésről is, Hungaroringes élményekről, tuningról stb stb. Aki akarta megszokta aki meg nem az így járt:) Amíg más témában is meg tudzs nyilvánulni, és tudod élni mellette az életed normálisan addig nincs gond. Bár tényleg kicsit értelmetlen a kérdés:)

27/f

2015. jún. 26. 14:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Például ne tegyél fel nyilvánosan kérdést ezzel kapcsolatban.
2015. jún. 26. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!