Hogyan beszéljek vele erről, hogy ne sértődjön meg végre?
Szüleim 3 éve elváltak, anya most egy olasz férfival jött össze. Ahogy látom megvannak egymással, de amióta együtt vannak (2 hónapja) anya folyamatosan mellőz.
Járok kézilabdázni, múktkor volt versenyem, de anya ígérete ellenére nem jött el, mert annyira elütötte az időt az új barátjával, hogy teljesen elfelejtette, és nagyon rosszul esett. Csak legyintett rá hogy majd legközelebb.
Egyébként meg semmilyen szempontból nincsenek rám tekintettel. Reggel 7-kor nekiállnak az ajtóm előtt max hangerővel beszélni, valamikor az is áthallatszott hogy csinálták.. De erre inkább nem mondtam semmit.
A legjobb hogy anyát elviszi az új barátja Olaszországba hogy megmutassa hol nőtt fel. Ez nyaralásnak van kikiáltva, ahova megjegyzem nem akarnak elvinni, legalábbis anya nem, mert "te még túl kicsi vagy". Könyörgöm, augusztusban leszek 17..
Beszéltem erről anyával, de mondta, hogy csak túlreagálom. Valamikor a beszélgetéseink során újra előhoztam ezt a témát, de akkor megsértődik, ahelyett hogy normálisan megbeszéljük a dolgokat. Nem azt szeretném hogy a figyelme csak rám irányuljon, de azért jó lenne, ha nem venne semmibe.
16/l
Menjél az édesapádhoz, mert úgy látszik jó anyád elfelejtette, hogy van egy gyereke egy férfi láttán.
Jobb ha további fájdalmas tapasztalatoknak csak a kisebbik részét éled meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!