Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak miért ilyenek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért ilyenek?

Figyelt kérdés
Nagy a mellem és akárhogy elrejtem nézik.Mit tehetnék?

2015. szept. 1. 09:22
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
10-es megértem.Főleg mikor a melle miatt akarnak összejönni az emberrel...na az még csak az idegesítő.
2015. szept. 1. 09:48
 12/29 anonim ***** válasza:
44%
Nem vagy kislány és nem akarsz tetszeni? A férfiaknak nem akarsz tetszeni? Vagy mindenkinek? Leszbikus vagy? Úndorító neked a szexualitás?
2015. szept. 1. 09:48
 13/29 A kérdező kommentje:
Ne forgasd ki a szavaim...!
2015. szept. 1. 09:50
 14/29 anonim ***** válasza:
Miért idegsítő egy nőnek mert tetszik a férfinak például a melle? Én milyen boldog lennék ha egy nő a farkamat nézné vagy kimutatná mi tetszik neki rajtam. Mennyire nem érthető a legtöbb nő viselkedése!
2015. szept. 1. 09:51
 15/29 anonim ***** válasza:
Nem forgatom! Tudni szeretném mert nem érthető az amit írsz.
2015. szept. 1. 09:52
 16/29 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

vagy azert "zavar" mert valojaban arra vagysz hogy kihasznaljak a tested a ferfiak

vagy pedig valoban nem akarod hogy kihasznalja '(csak egy? vagy egy sem?) de akkor meg nem vagy eletkepes...

attol m'eg hogy neznek nem fognak semmit se tenni, ugyan ugy amegbamulnak lapos melel is ha tetszel nekik

nem fog senki megeroszakolni se osszeverni vagy megolni

ha pedig megis az nem az alakodtol fog fuggni...

hanem egy masik eletkeptelen embertarsadtol

2015. szept. 1. 10:30
 17/29 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

termeszetesen ha csak a baratodnak adod oda magad attol m'eg nem vagy eletkeptelen:D

de nincs semmi gond a szabados eletel sem (ha valoban te magad vagysz ra)

2015. szept. 1. 10:33
 18/29 anonim ***** válasza:

A legtöbb férfi mellekért van oda, azokból is a nagyokat szereti. Fogadd el, vagy kérd orvos segítségét mellcsökkentő műtét érdekében!

Velem pl nem volna ilyen gondod, simán menne a szemkontaktus is veled, akármilyen mély a dekoltázsod. Én láb és lábfej orientált pasi vagyok. :)

2015. szept. 1. 10:33
 19/29 anonim ***** válasza:
82%
Azért mert ők a FÉRFIAK. A NŐK meg nők, mert pl ok nélkül bejátsszák a durcit bármikor és bárhol, tejet adnak fűzabálás nélkül, hülyeséget kérdeznek minden előzmény nélkül, stb.
2015. szept. 1. 10:45
 20/29 A kérdező kommentje:

18: ki szeretné hogy kihasználják?

Életképtelen aki mondja...

2015. szept. 1. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!