Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Titeket visszatart valamiben, ha a lány, akivel együtt szeretnétek lenni, még szűz?
Figyelt kérdés
Zavarna, hogy óvatosnak és türelmesnek kell vele lenni, stb. Vagy 'vállalnátok' esetleg még egy kicsit imponálna is a szüzessége?
(20 éves a lány)
2015. aug. 31. 21:01
1/8 anonim válasza:
Nem zavarna mert türelmes vagyok. És természetesen imponálna a szüzessége. :)
2/8 anonim válasza:
Volt már rá példa :D testileg nemnagy plusz, de nagyon jó érzés egy lánynál elsőnek lenni és tudni, hogy örömmel fog visszaemlékezni az első alkalomra :D 23F
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna. Imádok gyengéden szerelmeskedni egy nővel. Imponálna kicsit, mert eszembe juttatná, hogy van tartása, és nem adta oda magát valakinek csak azért, hogy túlessen rajta.
4/8 anonim válasza:
nem számít hogy szűz e vagy nem.
az számít hogy velem milyen.
természetesen türelmes és figyelmes lennék vele.
5/8 anonim válasza:
Ha szexuálisan nyitott, nem prűd, bírnám egy ideig. Bár én nem tudok hónapokat várni a szexszel, nagyon forró vérű vagyok. De tennék róla, hogy kellemes legyen az első. (meg a többi is)
24/F
6/8 anonim válasza:
Visszatart. Szóba sem állok vele többet.
7/8 anonim válasza:
Nem.
De nagyon megszaporodtak a szűz kérdések.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2015. szept. 1. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!