Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Mit gobdoltok errol?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok arrol ha egy fius lany aki rendszerint melegitobe vagy farmerban sotet polokban, bakkancsba es fekete bordzsekiben meg pulcsiba jar.
Csakis nektek szexi fehernemut vesz fel, harisnyakotot meg fuzot.
18/L
2015. aug. 29. 15:52
1/10 A kérdező kommentje:
Elnezest: gondoltok :)
2015. aug. 29. 15:53
2/10 anonim válasza:
nem csak az a szexi , de annyi féleképen el tom ezt képzelni hogy ... a lényeg az hogy el tom képzelni úgy hogy tetsszen a leírás
3/10 anonim válasza:
Örülnék neki és értékelném, de lényegtelen, mert úgyis leszedném róla.
4/10 anonim válasza:
Valószínűleg bejövök neki és tetszeni szeretne!
5/10 A kérdező kommentje:
Tegyuk hozza,hogy a baratnotok volna a lany.
2015. aug. 29. 16:03
6/10 anonim válasza:
Azt, hogy amúgy is szexi, de örülnék neki...
7/10 anonim válasza:
Alapból tetszik a leírás :D Az pedig hogy miattam így beöltözik, nagyon tetszene, és értékelném. :)
8/10 anonim válasza:
Azt, hogy milyen büdi lehet a lába: ilyen időben bakancs...
9/10 A kérdező kommentje:
Oke :D nyaron tornacsuka nem bakancs
2015. aug. 29. 18:11
10/10 anonim válasza:
Nekem tetszene. Azt bizonyítaná, hogy tényleg "fontos" vagyok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!