Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A neonácik hogy bánnak a nőkkel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A neonácik hogy bánnak a nőkkel?

Figyelt kérdés

2015. aug. 29. 23:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%
"mutassa" :D
2015. aug. 30. 00:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Attól függ milyet fogsz ki

Van amelyik üti a csaját hogy legyen olyan mint ő

Én inkább azt szeretem hogy semmiképp se legyen olyan mint én mert ez a legszarabb dolog amit elkövethet az ember és innen nem lehet megszökni :/

2015. aug. 30. 00:44
 13/13 anonim ***** válasza:
69%
Alapból is azok az emberek szoktak rasszisták előitéletesek lenni amiknek nem túl nagy az agykapacitásuk vagy nem üti meg az átlagot sem most akkor egy neonáciról mit gondoljon az ember? Aki utálja a zsidókat,színesbörűeket és aki nem az ,,ária" fajhoz tartozik és egy olyan eszmét istenit ami már sehol nem létezik a 21. Században. (Tudom most ezáltal én is előítéletesnek tünők a neonácikkal szemben persze lehet kivétel itt is talán, viszont a kérdésre válaszolva a nőkkel normálisan bánnak ha nem vagy zsidó és színesbörű viszont nem akarsz te ilyen ismerőst magadnak.)
2015. aug. 30. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!