Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szoktáttok simogatni/cirógatni a farkatokat? 19/L
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy pl nem masztiztok csak fekszetek az ágyon és takaró alatt a kezetek "odatéved" és akkor "babusgatjátok"?Nem tudom miért,ez engem izgat.És ha igen,hogy szoktátok?Csak simogatjátok tenyérrel vagy ujjal vagy átcsap masztiba?2015. aug. 26. 12:09
21/28 anonim válasza:
Igen, azt is de jobban szeretem a zacsimat cirógatni. Ha nem akarok mindent összeg_ecizni akkor így csinálom. Nagyon jó érzés és sokszor és sokáig birom csinálni.
22/28 anonim válasza:
Ez egy jól sikerült kérdés volt. Az eredmény szignifikáns bizonyíték arra hogy a pasik is szeretik a gyengédséget. Nem fontos a nőknek egyből bekepni a gyíkot és hisztizni ha nem megy, hanem elég csak kedvesen megcirógatni a pasi farkát, zacsiját és lőn csoda. Megkaményedik a cerka és lehet vele tovább játszani. :-)
Persze, ha nem meri a nő megfogni a párja farkát akkor jön a rinyálás itt a gyakorin.
23/28 anonim válasza:
Igen, én speciel egész nap fogdosni szoktam amikor más nem látja, főleg a makk körül.
Ritkán csap át maszturbálásba, mert inkább azt élvezem ha ezt az örömöt megtagadják tőlem. :)
19/F
24/28 anonim válasza:
22. Köszönjük a véleménynyilvánítást a kérdésről. Persze, bekepni és megkaményedik utána.
26/28 anonim válasza:
Ha elkezdem maszirozni vagy cak huzogatom lassan a bürt akkor abbol mindi kiverés lessz. :D
27/28 anonim válasza:
gyakran simogat és nem csak azért hogy elélvezzek nagyon kellemes az érzés amit ilyenkor érzek végig a gerincemen legtöbbször kijön egy kis előnedv is de lankadtan is finom dolog ha simizem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!