Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti szoktáttok simogatni/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti szoktáttok simogatni/cirógatni a farkatokat? 19/L

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy pl nem masztiztok csak fekszetek az ágyon és takaró alatt a kezetek "odatéved" és akkor "babusgatjátok"?Nem tudom miért,ez engem izgat.És ha igen,hogy szoktátok?Csak simogatjátok tenyérrel vagy ujjal vagy átcsap masztiba?

2015. aug. 26. 12:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Igen előfordul.
2015. aug. 26. 14:26
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nagyon is! igazgatjuk emelgetjük cirógatjuk , akkor is piszkáljuk mikor semmi sem indokolja... A legnagyobb és első szerelmünk, rengeteg döntésünket Ő hoz meg :)

Ha tudni szeretnéd a hozzá fűződő viszonyunkról egy picit többet, nézd meg a legnagyobb videó megosztó óldalon : A hímvessző titka (teljes film) című filmet :D Üdv. :P

2015. aug. 26. 14:27
 13/28 anonim ***** válasza:
54%

Néha előfordult.

Van amikor fürdőkádban szórakozgatok. Befogom az orrom és elmerülök a víz alatt, a lábaimat pedig kinyújtom a magasba, mintha gyertyát csinálnék. Ilyenkor a fenekem és a farkam is a víz felett van és szoktam így szórakozgatni. Próbálok addig lent maradni, ameddig bírom levegővel és nem menni el addig. Ezért közben lassítani szoktam, amikor érzem, közel a "vég", ilyenkor csak simogatom, hogy tovább tartson.

Kipróbálnám, hogy ilyenkor lány csinálja nekem. A volt barátnőm mondta, benne lenne, de végül nem került rá sor.

2015. aug. 26. 16:25
 14/28 anonim ***** válasza:
78%

Nem szoktam minden nap masztizni mert, az nagyon egyhangú lenne. De ellenben gyakran veszem kezembe a farkam, van, hogy csak simogatom vagy a heréimmel játszom, igazából sokszor nem is tudatos, csak egyszerre azt veszem észre, hogy már megint a kezemben van.

Ha valamiért rossz a kedvem vagy bizonytalan vagyok akkor is kissé segít magabiztosabbnak lenni ha megfogom.

Nem mindig mereven cirógatom, mert ha merev akkor többnyire ki is verem, bár van amikor a merev farkam látványa is erőt ad a mindennapokhoz, mert olyan fenséges és magabiztos, erőt sugárzó látvány (de csak a sajátom, hetero vagyok másé nem érdekel).

24F

2015. aug. 26. 16:55
 15/28 anonim ***** válasza:
Igen. Bár sokkal jobb ha egy lány csinálja! Viszonozni is szoktam! /F.
2015. aug. 26. 18:02
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
13. voltam, kik pontoztak fel? korra és nemre kíváncsi lennék.
2015. aug. 26. 20:49
 17/28 anonim ***** válasza:
Minden reggel. Néha átcsap masztiba is ha túlpörgetem.
2015. aug. 27. 17:40
 18/28 anonim ***** válasza:
68%
Igen, gyakran szoktam. oylankor mindíg dorombol ^^
2015. aug. 27. 18:50
 19/28 anonim ***** válasza:
13-as voltam, szívesen tartok neked cirógatás bemutatót. :D Fogadást kötünk, és ha nem bírod tovább és hozzám érsz, vesztettél. Vajon meddig bírnád nézni? :D
2015. aug. 27. 18:55
 20/28 anonim ***** válasza:
76%
Szoktam persze, az ágyban fekve ha unatkozok. Nem egyszer ébredek fel éjszaka arra, h merevedésem van, akkor megint csak meg kell simogatnom. :) Meztelen alsótesttel alszom, így ahogy a takaró simogatja az is egy nagyon jó érzés, de a kezeimmel még jobb, tenyérrel szoktam inkább. Igen, néha átcsap masztiba, elég sokszor, de nem mindig. :D
2015. aug. 27. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!