Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szoktáttok simogatni/cirógatni a farkatokat? 19/L
Szia, nagyon is! igazgatjuk emelgetjük cirógatjuk , akkor is piszkáljuk mikor semmi sem indokolja... A legnagyobb és első szerelmünk, rengeteg döntésünket Ő hoz meg :)
Ha tudni szeretnéd a hozzá fűződő viszonyunkról egy picit többet, nézd meg a legnagyobb videó megosztó óldalon : A hímvessző titka (teljes film) című filmet :D Üdv. :P
Néha előfordult.
Van amikor fürdőkádban szórakozgatok. Befogom az orrom és elmerülök a víz alatt, a lábaimat pedig kinyújtom a magasba, mintha gyertyát csinálnék. Ilyenkor a fenekem és a farkam is a víz felett van és szoktam így szórakozgatni. Próbálok addig lent maradni, ameddig bírom levegővel és nem menni el addig. Ezért közben lassítani szoktam, amikor érzem, közel a "vég", ilyenkor csak simogatom, hogy tovább tartson.
Kipróbálnám, hogy ilyenkor lány csinálja nekem. A volt barátnőm mondta, benne lenne, de végül nem került rá sor.
Nem szoktam minden nap masztizni mert, az nagyon egyhangú lenne. De ellenben gyakran veszem kezembe a farkam, van, hogy csak simogatom vagy a heréimmel játszom, igazából sokszor nem is tudatos, csak egyszerre azt veszem észre, hogy már megint a kezemben van.
Ha valamiért rossz a kedvem vagy bizonytalan vagyok akkor is kissé segít magabiztosabbnak lenni ha megfogom.
Nem mindig mereven cirógatom, mert ha merev akkor többnyire ki is verem, bár van amikor a merev farkam látványa is erőt ad a mindennapokhoz, mert olyan fenséges és magabiztos, erőt sugárzó látvány (de csak a sajátom, hetero vagyok másé nem érdekel).
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!