Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért van az, hogy ha a lányok kényeztetik a farkatokat 1 perc után már elakartok élvezni és nem hagyjátok, hogy kényeztessünk?
Párom 1 perc után vagy hamarabb mikor orálisan kényeztetem megfogja a fejem és gyorsan mozog mint aki már elakar élvezni én lelassítok ő kézzel gyorsan kiveri,mikor én szeretem kényeztetni de ő ezt nem élvezi vagy nem tudom de nem hagyja.
Másik kérdésem az,hogy izgató nektek mikor a lány a farokra köpi a nyálat és úgy simogatja a farkatok és hallatszik a cuppogás vagy visszataszító?:)
Én igy csinálom de félek ciki
1: Ez nem Minden pasira vonatkozik, a tied sajna hamar elmegy
2:Engem szemely szerint nem zavarna ahogy csinalod
biztos jól csinálod neki
sztem az ötödiknél már több lesz mint egy perc
amugy ha benned van akkor is egy perc vagy kettő? :-o :-D
sokáig lehet bírni attól hogy a lányt keményen és gyorsan szopatja az ember
a pasid nem bírj az iramot :D
ez nem ettől függ,a sok nyál meg alap! :d köpjed nyaljad :D izgató persze.
fura pasid van
ha én elmegyek akkor foghatod meg minden utána is akár meddig sőt fojamatosan elégithetsz ki többször
csináld neki lassan
vezesd rá a lassúságra sztem gyorstüzelő nem jo szexpartner.
neveld át
tarts szüneteket
mutass neki ojan szexvideokat ami neked bejön mond hogy igy szeretnéd és ugy próbálgassátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!