Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk miért van az, hogy ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért van az, hogy ha a lányok kényeztetik a farkatokat 1 perc után már elakartok élvezni és nem hagyjátok, hogy kényeztessünk?

Figyelt kérdés

Párom 1 perc után vagy hamarabb mikor orálisan kényeztetem megfogja a fejem és gyorsan mozog mint aki már elakar élvezni én lelassítok ő kézzel gyorsan kiveri,mikor én szeretem kényeztetni de ő ezt nem élvezi vagy nem tudom de nem hagyja.

Másik kérdésem az,hogy izgató nektek mikor a lány a farokra köpi a nyálat és úgy simogatja a farkatok és hallatszik a cuppogás vagy visszataszító?:)

Én igy csinálom de félek ciki

2015. jún. 17. 14:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

1: Ez nem Minden pasira vonatkozik, a tied sajna hamar elmegy

2:Engem szemely szerint nem zavarna ahogy csinalod

2015. jún. 17. 14:59
 2/21 anonim ***** válasza:
legkozelebb ne egy gyorslovetut valassz
2015. jún. 17. 15:01
 3/21 anonim ***** válasza:

biztos jól csinálod neki

sztem az ötödiknél már több lesz mint egy perc

amugy ha benned van akkor is egy perc vagy kettő? :-o :-D

2015. jún. 17. 15:02
 4/21 A kérdező kommentje:
Akkor párom ennyire gyors menetű.Majd azért próbálok lassítani hátha élvezni fogja.A gyengéd vagy a heves szo.ást szeretitek? Én gyengéden kezdek de mivel párom gyorsan elakar menni gyorsítok mennyire jó ez vagy ettől függetlenül is még érdemes lassan csinálni?
2015. jún. 17. 15:05
 5/21 A kérdező kommentje:
Bennem nem tud elmenni sajnos nagyon megszokta hogy kézzel elégíti ki magát igy nehezen tud elmenni ritka ha sikerül
2015. jún. 17. 15:11
 6/21 anonim ***** válasza:

sokáig lehet bírni attól hogy a lányt keményen és gyorsan szopatja az ember

a pasid nem bírj az iramot :D

ez nem ettől függ,a sok nyál meg alap! :d köpjed nyaljad :D izgató persze.

2015. jún. 17. 15:16
 7/21 A kérdező kommentje:
Köszi:) És az is párom furcsasága,hogy miután elmegy azt mondja ne nyúljak a farkához mert érzékeny és közben rángatózik ha mégis hozzá érek?Ez van ha kézzel vagy szájjal elégitem ki azt mondta miután elmegy nem szokták húzgálni a farkát a pasinak mert érzékeny nagyon.
2015. jún. 17. 15:35
 8/21 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mondja ezt, mert nem kíván már téged miután elélvezett... eléggé önző a párod
2015. jún. 17. 15:39
 9/21 anonim ***** válasza:

fura pasid van

ha én elmegyek akkor foghatod meg minden utána is akár meddig sőt fojamatosan elégithetsz ki többször

csináld neki lassan

vezesd rá a lassúságra sztem gyorstüzelő nem jo szexpartner.

neveld át

tarts szüneteket

mutass neki ojan szexvideokat ami neked bejön mond hogy igy szeretnéd és ugy próbálgassátok

2015. jún. 17. 15:42
 10/21 A kérdező kommentje:
Huh erre nem gondoltam tényleg azt hittem fáj vagy annyira érzékeny olyankor a farka.Mondjuk az is fura nála miután elmegy 1 et húzok már is elveszi a kezem a farkától igy sose tud nagyon élvezni hogy messzebbre spricceljen hanem csak kifolyik én meg azt szeretném ha messzebbre is elévezne persze lehet ezt csak a filmekben van:)
2015. jún. 17. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!