Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért van az, hogy ha a lányok kényeztetik a farkatokat 1 perc után már elakartok élvezni és nem hagyjátok, hogy kényeztessünk?
Figyelt kérdés
Párom 1 perc után vagy hamarabb mikor orálisan kényeztetem megfogja a fejem és gyorsan mozog mint aki már elakar élvezni én lelassítok ő kézzel gyorsan kiveri,mikor én szeretem kényeztetni de ő ezt nem élvezi vagy nem tudom de nem hagyja.
Másik kérdésem az,hogy izgató nektek mikor a lány a farokra köpi a nyálat és úgy simogatja a farkatok és hallatszik a cuppogás vagy visszataszító?:)
Én igy csinálom de félek ciki
2015. jún. 17. 14:55
21/21 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy hány évesek vagytok? Szexualitásotokat felfedező tinik? Te piedesztálra állítod magad, hogy igyekszel mindent megtenni, leszopod, köpsz, még talán forogsz is a farkán mégis hiábavaló az igyekezeted mert a gonosz barátod meg másként akarja. Először is, NEKTEK kell ezt megbeszélni, és ha annyira intim viszonyban se vagytok, hogy erről beszéljetek és IDE teszed fel ezt a kérdést (ami nem is kérdés tegyük hozzá, hanem saját tapasztalatodból kialakított általánosított példa)akkor milyen jövőt látsz vele együtt? Konkrétan leértékeled a párod. Az egy dolog, hogy egy rohadt nagy tapló, hogy annyira se veszi a fáradtságot, hogy úgy próbálkozzatok ahogy te szeretnéd és nem úgy ahogy neki jó, de ez a tesze-tosza málé tejbetök viselkedés egyenesen felháborító a részedről. Nőjjetek már fel egy kapcsolathoz, istenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!