Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért van az, hogy ha a lányok kényeztetik a farkatokat 1 perc után már elakartok élvezni és nem hagyjátok, hogy kényeztessünk?
Párom 1 perc után vagy hamarabb mikor orálisan kényeztetem megfogja a fejem és gyorsan mozog mint aki már elakar élvezni én lelassítok ő kézzel gyorsan kiveri,mikor én szeretem kényeztetni de ő ezt nem élvezi vagy nem tudom de nem hagyja.
Másik kérdésem az,hogy izgató nektek mikor a lány a farokra köpi a nyálat és úgy simogatja a farkatok és hallatszik a cuppogás vagy visszataszító?:)
Én igy csinálom de félek ciki
na és akkor mi van ha 15 perc után sem megyek el? :D nálam pl nem annyira izgató az orál, hogy ilyen gyorsan elmenjek tőle...
am ha te kényeztetni akarod a párod és ő gyorsan el akar menni akkor nem teljesen egyezik a célozok...beszéljétek meg ki mit akar...
Oráltól én alig megyek el. Voltam 12 lánnyal eddig, de csak 2nek sikerült kb 15-20perc aktíííív fuvolázás után a mennyekbe röpíteni :D
Ugyanez van gumival (dugunk), abban is nagyon nehezen megyek el.
Én is sokszor maszturbálok (napi 2-4) között, de imádom amikor barátnőm orálisan kényeztet es inkább direkt elhúzom és nem megyek el 1-2 perc alatt. És a sok masztitól ettől függetlenül el tudok menni benne.. Párod eléggé fura.
Második kérdés: szerintem izgató.
Ha párod megunod privit írj, kölcsönös lenne a kényeztetés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!