Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk miért van az, hogy ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért van az, hogy ha a lányok kényeztetik a farkatokat 1 perc után már elakartok élvezni és nem hagyjátok, hogy kényeztessünk?

Figyelt kérdés

Párom 1 perc után vagy hamarabb mikor orálisan kényeztetem megfogja a fejem és gyorsan mozog mint aki már elakar élvezni én lelassítok ő kézzel gyorsan kiveri,mikor én szeretem kényeztetni de ő ezt nem élvezi vagy nem tudom de nem hagyja.

Másik kérdésem az,hogy izgató nektek mikor a lány a farokra köpi a nyálat és úgy simogatja a farkatok és hallatszik a cuppogás vagy visszataszító?:)

Én igy csinálom de félek ciki

2015. jún. 17. 14:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, én szoktam spriccelni, szóval nem csak a filmekben van ilyen :D szerintem egyszerűen csak arra kellesz neki, hogy kielégítsd
2015. jún. 17. 15:47
 12/21 A kérdező kommentje:
Akkor a spriccelés nem azért van mert erősen élvezet után ia húzgálják a farkat hanem anélkül is elvileg spriccelnie kellene?Legutóbb is próbáltam de csak kifolyt szó szerint
2015. jún. 17. 15:54
 13/21 anonim ***** válasza:

na és akkor mi van ha 15 perc után sem megyek el? :D nálam pl nem annyira izgató az orál, hogy ilyen gyorsan elmenjek tőle...

am ha te kényeztetni akarod a párod és ő gyorsan el akar menni akkor nem teljesen egyezik a célozok...beszéljétek meg ki mit akar...

2015. jún. 17. 16:00
 14/21 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van én szeretném sokáig kényeztetni ő az élvezésre megy. Ezért van,hogy sokszor maszturbál.Mikor megkérdezem miért teszi és miért nem hagyja ,hogy én elégítsem ki azt mondja nincs ideje reggel ez nem igaz meg erre volt szüksége. Lehet ezt szokta meg gyors kiveri és kész.De beszélni fogok erről vele,hogy neki egyáltalán van e igénye arra,hogy sokáig kényeztessen vagy csak az azért kell,hogy eltudjon élvezni
2015. jún. 17. 16:09
 15/21 anonim ***** válasza:
Én 5percnél korábban még nem élveztem el, pedig az aztán olyan jó szopás volt hogy soha nem felejtem el. Általában 20perc szokott lenni.
2015. jún. 17. 16:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Oráltól én alig megyek el. Voltam 12 lánnyal eddig, de csak 2nek sikerült kb 15-20perc aktíííív fuvolázás után a mennyekbe röpíteni :D

Ugyanez van gumival (dugunk), abban is nagyon nehezen megyek el.

2015. jún. 17. 17:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező elég gyér párod lehet, és ha jól látom arra a kérdésre hogy ha nagyot élvezz valaki akkor spriccel még nem kaptál választ, nálam személy szerint minnél nagyobbat élvezek annál többet és nagyobbat spriccelek természetesen bizonyos határokon belül
2015. jún. 17. 17:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Én is sokszor maszturbálok (napi 2-4) között, de imádom amikor barátnőm orálisan kényeztet es inkább direkt elhúzom és nem megyek el 1-2 perc alatt. És a sok masztitól ettől függetlenül el tudok menni benne.. Párod eléggé fura.

Második kérdés: szerintem izgató.

Ha párod megunod privit írj, kölcsönös lenne a kényeztetés:)

2015. jún. 17. 19:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Én annyit tudok hozzáfűzni,hogy elélvezés után tényleg lehet érzékeny.Legalábbis nekem az,persze hamar elmúlik.De egyből nem tudnék új menetbe fogni.
2015. jún. 17. 19:45
 20/21 szaszaa11 ***** válasza:
Igen élvezés utan tenyleg nagyon érzékeny. De ettol csak jobb ha tovabb folytatod. Szerintem ebben ne halgass ra :)
2015. jún. 17. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!