Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak? Baj ha ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Baj ha ilyen vágyaim vannak s** téren?!

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek 13 honapja

Én 18 vagyok a párom 31...

Vannak furcsa dolgaim az ágyban pl: imádom ha megk*tik a kezem és er*sen megd*gn*k vagy ha b*kötik a szemem és ugy kényeztetnek (sokkal jobban feltudok *zg*ln*). Nagyon szeretem ha harapdál tépi a hajam vagy le r*b*nc*z*k az ágyban .

Nagyon jo a párommal a s** és töbszörös *rg*zm*s*m is van minden egyes együtt létkor... amit eddig csak vele éltem át..

1,5-2 orákat szoktunk együtt lenni de ez a minimum akkor is ha nagyon b*v*dulunk...

Ő inkább az a tipus aki 100%-ig a partnere élvezetére koncentrál és azt teszi ami a másikfélnek jo...

De nekem hiányzik ez a megk*t*zősdi vagy hogy er*sen lefogjon mozdulni se birjak és jo k*m*nyen b*v*gja...

És problémám akadt az *r*l*s kielégitéssel is....

Én nagyon szivesen lecumizom.. imádom azt a tekintetet ahogy akkor néz rám mikor a számba veszem puszilatom stb....

Viszon ő nem csinálja nekem ami nagyon zavaró majdnem hogy csak könyörögnöm kell érte.. az ujjal valo izgatástól nem tudok fel*zg*ln*..

Bocs a *-ás miatt de másképp nem tudtam kiirni a kérdrst mert nem engedte

2015. aug. 26. 07:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem baj egyáltalán hogy ilyen vágyaid vannak.

Próbáltad vele megbeszélni hogy te ezt szeretnéd?

Nem mindenki kapható erre, ezért nem biztos hogy egyszerű dolgod lesz, ugyanis az embereknek különbözőek a szexuális igényei

2015. aug. 26. 07:49
 2/15 anonim ***** válasza:

kinyallakéna bugyiból ha gondolod akár meg is kötözlek

aztán négy menetig meg se állunk :-o :-D :-D :-*

2015. aug. 26. 07:49
 3/15 anonim ***** válasza:

már csillagokat látok mindenhol :D am a "ler1b4nc0z4s" volt a problémája szerintem...

beszéltél vele már erről? mert lehet szívesen megtenné neked ezeket, sőt lehet ő is vágyik erre, sokan vannak akik szeretik az ilyen szexet...

szerintem ezt meg kellene vele beszélned...

22F

2015. aug. 26. 07:50
 4/15 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele erről persze neki az orális sexel az a baja hogy ő nem szereti csinálni ha már benedvesedtem!!

A ler*b*nc*z*s*l meg nem leet baba mert sokszor mondja hogy kis r*b*m gyere ide meg hasonlók...

De ő nem efy ilyen bev*dulos állat. Ő olyan kis cuki romsntikis virák csoki gyeretya bor... de ha megkére. Hogy erősebben csinálja akkor megteszi!!

De amugy gyengéd tipus mondjuk ez lehet azért is mert nagyon hangos vagyok az ágyban!

2015. aug. 26. 07:58
 5/15 A kérdező kommentje:

Leeh baba = nem lehet baja

Elirtam sorry

2015. aug. 26. 08:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Nagyon jók ezek a vágyak. Én élvezném ha kikötöznélek, a szemedet is bekötném és hosszasan nyalnám a lucskos puncidat...
2015. aug. 26. 08:22
 7/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ezaz hogy ő ilyen kis gyengéd romantikus alkat, nem fog állatként neked menni, mert nem ilyen tipus. Persze hogy megteszi ha megkéred, mert Te ezt szeretnéd, csak épp Ő nem ilyen.

2015. aug. 26. 08:38
 8/15 anonim ***** válasza:
Na gyere kinyallak
2015. aug. 26. 08:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha romantikus alkat akk nem fog valtoztatni. Nekem volt pasim aki felt hogy ezekkel a dolgokkal engem bant es nem akarta csinalni. Pedig hiaba mondtam hogy ezt elveznem hogy az agyban a r0b0nc0 lennek ... Sajnos nem ertette meg h eleg ha az eletben kezel nokent az agyban nem kell. Sajnos nem is illetunk ossze ezen a teren...
2015. aug. 26. 10:15
 10/15 anonim ***** válasza:

Te szoktál qrvás dumákat mondani az ágyban?

Mit csinál, amikor kéred, hogy úgy bsszon meg, hogy már neked fájjon, mert sikoltani akarsz végre úgy igazán!

2015. aug. 26. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!