Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, akik nem hajlandóak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, akik nem hajlandóak nyalni! Ha a barátnőtök névnapja vagy szülinapja alkalmából megkérne, akkor megtennétek neki?

Figyelt kérdés
2015. aug. 24. 10:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
"mellette úgy érzem egy büdös disznó vagyok aki még a saját nedvét is képes lenyalni az Ő ujjáról." Csak normális érzéki NÖ vagy! Nehogy te érezd még rosszul magad!
2015. aug. 24. 12:41
 22/26 anonim ***** válasza:
akkor legyen annyi onerzesed,hogy te meg nem kapod be a farkat.
2015. aug. 24. 13:07
 23/26 anonim ***** válasza:

Amit a # 11 írt, az megfontolandó!

Volt ilyen kapcsolatom, sajnos... és még azt sem lehet mondani, hogy én voltam naiv, mert az elején kölcsönös orális kényeztetés volt, utána ment el a kedve az exemnek. Ezzel párhuzamosan az élet minden területén önzővé vált, csak arról szólt a kapcsolatunk, hogy az ő igényei kielégüljenek, én egyáltalán nem számítottam!

Eleinte én is úgy éreztem, hogy az én hibám, hogy biztos velem van a gond... de nem. Azóta volt már több partnerem, akik imádták a testnedveimet, volt, aki szerint kifejezetten finomnak számítok a nők között. Az exem volt egy érzéketlen, önző tapló, és örülök, hogy megszabadultam tőle, mert emberileg is, szexuálisan is pocsék volt vele a kapcsolat.

2015. aug. 24. 13:27
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. aug. 24. 13:38
 25/26 A kérdező kommentje:
De nekem megéri más szempontból a kapcsolatom...
2015. aug. 24. 17:10
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha egy srác írta volna ki, hogy a nője nem ajat szopni akkor már mindenki leugatta volna a sárga földig. A szex nem üzleti, adok-kapok elven működik. Ha nem akar nyalni, akkor nem akar. Téged se kényszerít senki, hogy leszopd.
2015. aug. 25. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!