Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, akik nem hajlandóak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, akik nem hajlandóak nyalni! Ha a barátnőtök névnapja vagy szülinapja alkalmából megkérne, akkor megtennétek neki?

Figyelt kérdés
2015. aug. 24. 10:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%

Egyenlőre nem tudom eldönteni, hogy szánlak vagy csak sajnállak :D Az ilyen ember az élet más területein is elég önző szokott lenni, ha neked nem szörnyű a tudat, hogy egy alapjáraton járó dolgot amit te rendszeresen megteszel neki szó nélkül te szülinapi/névnapi ajándék ként fogadsz akkor kérd meg hátha... :D

Én biztos szörnyen érezném magam, ha aktuális partnerem közölné velem, hogy na jó gyere szülinapod alkalmából leszoplak :DDD 24/F

2015. aug. 24. 11:20
 12/26 anonim ***** válasza:

Ha a Párom nem szeretne orálisan kényeztetni, biztos nagyon hiányozna, de sose kérnék tőle ilyen "ajándékba", mert még az sem lenne az igazi, ha amúgy "hajlandó lenne" rá, de azt látnám rajta, hogy ő nem élvezi.

Előbb lepném meg magam valami izgi szexuális játékszerrel, minthogy gyakorlatilag kuncsorogjak valamiért, amitől ő ódzkodik, miközben tudja, hogy én nagyon vágynék rá, ráadásul én megadom neki ugyanezt a fajta gyönyört.

Azt amúgy elmondta neked, hogy miért így viszonyul ehhez a dologhoz?

2015. aug. 24. 11:39
 13/26 A kérdező kommentje:
ő se tudja csak ez van
2015. aug. 24. 11:46
 14/26 A kérdező kommentje:
mellette úgy érzem egy büdös disznó vagyok aki még a saját nedvét is képes lenyalni az Ő ujjáról.
2015. aug. 24. 11:47
 15/26 orton ***** válasza:
biztos volt valami rossz élménye, ami miatt elhatárolódik tőle. az a baj, hogy ezt nehezebb megkedveltetni valakivel mint az anált, hisz akinek a szájába adod magad, nem fogja hirtelen azt mondani, hogy "húúú ez de jó érzés nekem is", hisz itt csak melózik, új dolgokkal a szájában, új ízekkel...csak a visszajelzések izgathatják, amit tőled kap közben. lehet ezt tényleg gagyi módon meg kell beszélni, hogy "csokiszirup rá és nyald le legalább egyszer", azután lehet beindul rá, ahogy látja h élvezed
2015. aug. 24. 11:48
 16/26 A kérdező kommentje:
sosem nyalt még senkit... nem lehet rossz élménye. de ennyi erővel én is mondhattam volna neki nemet...
2015. aug. 24. 11:58
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon érdekes. Volt barátnőmmel volt hasonló élményem.

Amint belekezdtünk a szexbe, csókok, mell izgatása, mentem volna lefelé, de nem engedett egyszerűen, úgy szorított a lábával, először azt hittem azért mert úgy felizgult, aztán közölte, hogy nem érti ez nekem miért jó? :O Hát mit ne mondjak csak néztem, így nem is csinálhattam. Igaz nem emiatt, de vége is lett.

Nem tudom mi az oka ennek néhány embernél, de igazán megbeszélheted vele, vannak vágyaid, nem valami extrém dolgot kérsz, teljesen átlagos dolog ez.

2015. aug. 24. 12:20
 18/26 A kérdező kommentje:
igen szerintem is. főleg ha én is a számba veszem...
2015. aug. 24. 12:24
 19/26 anonim ***** válasza:

17-es vagyok.

Ennyi. Nem arról van szó, hogy ez kötelező vagy ilyesmi, csak alapjaiban: két ember azért van együtt, mert jól érzik magukat és örömet akarnak okozni a másiknak. Ennek egyik remek módja a szex. Na most innentől kezdve nem tudom mi a probléma...

2015. aug. 24. 12:35
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem kéne megkérnie, csinálnám magamtól.
2015. aug. 24. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!