Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fesztiválokon félpucéran bulizó csajok nem szégyelősek?
Figyelt kérdés
Mi veszi rá őket erre, izgatja őket a dolog vagy miért?2015. aug. 19. 19:39
31/47 anonim válasza:
Te,szeretem Shekaspearet:
Ikrekkel vagyok vàrandòs.
Teremtesz te nekünk otthont,s szeretsz?
32/47 anonim válasza:
Azokba a csajokba annyi anyag van, hogy csoda, hogy csak vetkőznek... :D Épeszű józan ember ingyen ilyent nem csinál!
33/47 anonim válasza:
te nem voltál még olyan buliban, hogy egyszerűen muszáj volt felmenned az asztal közepére és táncolnod, annyira jól érezted magad? Ez sem különb.
34/47 anonim válasza:
Miért ne örülhetnénk neki, hogy fiatalok vagyunk? :) Úgy sem tart örökké!
35/47 anonim válasza:
lehet élvezni a fiatalkort és a fesztiválokat is anélkül, hogy egy olcsó k_rva lennél
36/47 anonim válasza:
Te figyi !! 40 fokban szerinted mennyire van meleg ? Az meg h. bikini felső + rövid naci mióta számít félpucérnak ? És a férfiak miért vetkőznek szó szerint félpucérra ugyan így fesztiválokon? Biztos nem szégyenlősek és még mutogatni is akarják magukat..sőt.. izgatja öket! VAGY lehet, de mondom csak LEHET, hogy melegük van...
38/47 anonim válasza:
És soha semmilyen körülmények között nem vetkőznék le nyilvános helyen.
Már akkor zavarba vagyok amikor kettesben egy sráccal vagyok és zetkőiztet. Én nagyon szégyenlős vagyok, nem tudnám megtenni, és soha nem is értettem azokat akik ezt teszik
39/47 anonim válasza:
drogos-iszákos csimpánzok, azért.
40/47 anonim válasza:
sztem csak simán melegük van
erre még nem gondoltál?
nem azért öltözik így, h csorgasd a nyálad, hanem mert melege van
nyár van nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!