Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, fesztiválokon/bulikon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fesztiválokon/bulikon ilyen helyeken ti, hogy közeledtek a srácokhoz? Vagy ez csak nekem volt furcsa? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval bent vagyunk haverokkal a tömegben és oda jön a lány és csak lesmárol tapiz minden. Én azt hittem eddig, hogy legalább egy kicsit beszélgetni kéne előtte :D

És egy este alatt 3an is oda jöttek így :D

Fordítva, ha én ezt csinálnám egy lánnyal pofon lenne a vége vagy úgyanúgy mint ahogy én gondoltam, ha tetszik akkor miért ne ? :D Mondjuk azt sem tudhatja, hogy éppen van-e párom csak nincs velem meg ilyesmi :D

2015. júl. 27. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen ez para kicsit. En lany vagyok de engem is sikerult lekapnia 2 sracnak. Nem is tudtam mit csinalni kb. Ne igy ismerkedjunk mar..
2015. júl. 27. 10:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Én hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esett jól csak még is furcsának találom :D
2015. júl. 27. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:
לֹא תִּנְאָף
2015. júl. 27. 11:21
 4/4 anonim ***** válasza:
és az ilyen futó kapcsolatokból lesz is valami vagy odébbállnak a csajok.
2015. júl. 27. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!