Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szigeten, Volton, egyéb fesztiválokon mennyire elfogadottak a meleg emberek?
Kedves első! Ez melyik kérdésemre volt a válaszod? Félreértés ne essék, nem támadást akarok indítani, csak tudtommal nem arra tettem föl a kérdést, hogy neked mi a véleményed a meleg emberekről, vagy hogy meleg emberként valaki el merjen-e menni, bár igazság szerint a kérdéseim következménye az lenne, csak nem tudom valahogyan válaszként értelmezni. Amúgy sem én vagyok meleg, hanem az egyik ismerősöm, akit szeretnék elvinni és érdekelt, hogy jogosan retteg-e az egésztől és hogy tényleg ennyire kell ettől még 2014-ben is rettegni Magyarországon.
Amennyiben viszont szerinted minden ember reakciója ez lenne, hogy egy meleg ember inkább ne szórakozzon, ill. a többségé akkor köszönöm válaszod, bár ez a nevetős szmájli elég deviáns hatást kelt bennem.
A második válaszát pedig köszönöm. :)
Kedves kérdező!
Szerintem (bár ez korántsem biztos) az első válaszoló, lehet arra akart kilyukadni, hogy inkább ne hangoztasd az ottani emberek között nemi identitásodat, mert az veszéllyel lehet a testi épségedre.
amennyiben lányokról van szó biztos vagyok benne,hogy negatívitás nem érné őket :)
max egy két füttyentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!