Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hagyjam felvenni videóra az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam felvenni videóra az édesnégyest?

Figyelt kérdés
Már egy ideje szeretném 3 pasival és már viccelodve meg is beszéltuk pár sráccal a teremben ahová járok, hogy jol megcsinálnak majd. Az az otletuk, hogy felveszik nekem, hogy orok emlék legyen :) Menjek bele?

2015. aug. 19. 10:17
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy necces ezért is kérdeztem. Rólam is feltett már a régi pasim videót a netre, pedig mégcsak 15 voltam. Kirakta a face-re is a linkem miután szakítottunk, de 2nap után már meg sem lehetett találni sehol azt a felvételt, pedig kerestem rendesen.
2015. aug. 19. 11:14
 32/41 anonim ***** válasza:
Jó, mostmár tuti fake kérdés.. :)
2015. aug. 19. 11:18
 33/41 aladar12 ***** válasza:

egyrészt: a szavak jobban tudnak fájni, mint az ütések, csak mondom.

másrészt: rib@anc vagy.

harmadrészt: lehet, hogy 10 év múlva beindulnak benned az anyai ösztönök.

Szóval vegyétek csak fel. Aztán véletlen tedd fel a netre/a srácok tegyék fel. Remélem ha lesz gyereked vagy egyik osztálytársa megtalálja. Aztán amikor kicsapja rá, pont benyitsz és te is elfehéredsz, hogy megtalálta, meg ő is, hogy a saját anyjára csapta ki.

2015. aug. 19. 11:23
 34/41 anonim ***** válasza:

Amit a netre felteszel, azt a büdös életbe le nem szeded onnan. Egy fényképet is ha felraksz a Face-re és letörlöd, az URL-címe alapján bármikor megtalálom neked. :)

Én ennek nem mennék bele, mert sose tudhatod, hogy ki szerezné meg azt a videót.

Engem raktam már fel netre. Simán fel tudnám törni bárki gépét vagy bármilyenfajta fiókját. De azt a háromnegyed órát a büdös életben soha nem fogom tudni eltűntetni.

Most nagy a szád, de amikor ismerős fiúktól kapnál gusztustalanabbnál gusztustalanabb üzeneteket és mindenki r!bäncnak nézne a barátaid közül, akkor még azon is elgondolkoznál, hogy a kávédba reggel hipót öntenél.

2015. aug. 19. 11:29
 35/41 A kérdező kommentje:
Fúú ez egy picit azért beteg.
2015. aug. 19. 11:30
 36/41 anonim ***** válasza:
Időközben Rájöttem hogy kamu az egész....
2015. aug. 19. 11:34
 37/41 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kamu. Akinek van egy kis esze az már a kérdés kiírásakor rájött.
2015. aug. 19. 11:54
 38/41 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

igen ahogy latom a legtobb valaszolo itt beteg

kerdezo te pedig erezd jol magad ha 2 vel szoktad itt se lesz kulonsebben valtozas max nol az elvezeti faktor

a video nak se lesz semi kovetkezmenye ha a resztvevoknek meglesz se ha neten fent lesz emiatt nem hiszem hogy aggodnod kene mert akkor nem felvilagosult eletet elnel, ha a video nyilvanosagra jutasatol felsz akkor magatol az esemenytol is, pedig ez nem ugy jott le nekem

szoval a video jelentektelen dolog ne azzal torodj ha meg torodsz vele nagyot csalodtam bened...

2015. aug. 19. 12:00
 39/41 anonim ***** válasza:
NE! Semmiféleképpen ne vegyenek fel videóra. Tuti, hogy valamikor, valahogy olyan kezekben kerülne, ahova nem kéne!
2015. aug. 19. 12:38
 40/41 anonim ***** válasza:
Csak ha viszont akarod látni a neten.
2015. aug. 19. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!