Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam felvenni videóra az édesnégyest?
egyrészt: a szavak jobban tudnak fájni, mint az ütések, csak mondom.
másrészt: rib@anc vagy.
harmadrészt: lehet, hogy 10 év múlva beindulnak benned az anyai ösztönök.
Szóval vegyétek csak fel. Aztán véletlen tedd fel a netre/a srácok tegyék fel. Remélem ha lesz gyereked vagy egyik osztálytársa megtalálja. Aztán amikor kicsapja rá, pont benyitsz és te is elfehéredsz, hogy megtalálta, meg ő is, hogy a saját anyjára csapta ki.
Amit a netre felteszel, azt a büdös életbe le nem szeded onnan. Egy fényképet is ha felraksz a Face-re és letörlöd, az URL-címe alapján bármikor megtalálom neked. :)
Én ennek nem mennék bele, mert sose tudhatod, hogy ki szerezné meg azt a videót.
Engem raktam már fel netre. Simán fel tudnám törni bárki gépét vagy bármilyenfajta fiókját. De azt a háromnegyed órát a büdös életben soha nem fogom tudni eltűntetni.
Most nagy a szád, de amikor ismerős fiúktól kapnál gusztustalanabbnál gusztustalanabb üzeneteket és mindenki r!bäncnak nézne a barátaid közül, akkor még azon is elgondolkoznál, hogy a kávédba reggel hipót öntenél.
igen ahogy latom a legtobb valaszolo itt beteg
kerdezo te pedig erezd jol magad ha 2 vel szoktad itt se lesz kulonsebben valtozas max nol az elvezeti faktor
a video nak se lesz semi kovetkezmenye ha a resztvevoknek meglesz se ha neten fent lesz emiatt nem hiszem hogy aggodnod kene mert akkor nem felvilagosult eletet elnel, ha a video nyilvanosagra jutasatol felsz akkor magatol az esemenytol is, pedig ez nem ugy jott le nekem
szoval a video jelentektelen dolog ne azzal torodj ha meg torodsz vele nagyot csalodtam bened...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!