Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok, ha mentek nőgyógyászho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha mentek nőgyógyászhoz, mit szoktatok felvenni, szoknya, vagy farmer?

Figyelt kérdés

Szeretnék felíratni fogamzásgátlót, és most lenne az első ilyen vizsgálatom is.

Megszoktatok előtte borotválkozni ott lenn, és megszoktátok mosni előtte?

Nem feszélyez titeket, hogy egy férfi vagy nő előtt fogjátok szétrakni a lábatok, és ő a p'ncitokban fog matatni?

Kicsit tartok tőle!

2013. máj. 11. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

A tisztálkodás és szőrtelenítés szerintem alap! Általában nadrágban és egy hosszabb, bővebb felsőben szoktam menni, így nem kell a paraván és a vizsgáló asztal között meztelen seggel mászkálni :D

A legelső alkalommal engem is feszélyezett a dolog, de hát ezvan...az egészség érdekében mindent! :)

23L

2013. máj. 11. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Mindegy, hogy miben mész, mert a bugyidat úgyis le kell venni. Mosakodj meg természetesen, de nem kell rögtön a vizsgálat előtt, ha kenetet is vesznek, ne csak a szappant vizsgálják ki. :) Nem fogja érdekelni a nőgyógyászt, hogy milyen a fazonod, látott ő már sok mindent.
2013. máj. 11. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Eddig mindig nadrágban voltam, meg normál pólóban. Legutóbb a felsőm is le kellett venni, mert meg kellett vizsgálni a melleim, mert nagyon megkeményedett az egyik mirigy. Előtte természetesen mosakodok, meg le is van borotválva, kivéve a normál háromszögem. Először furcsa volt, meg ugye férfi is a nőgyógyászom, de inkább vizsgáljon meg, vegyek rész szűrésen, mint baj legyen. Nem vadbarom, normálisan bánik mindenkivel. 18L
2013. máj. 11. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Szoknya praktikusabb, én inkább azt javasolnám.

Borotválkozni nem kötelező, sőt, én azt javaslom, hogy ha ilyen aggályaid vannak, akkor inkább ne! Mert akkor kevésbé lesz "szexuális" töltete számodra a vizsgálatnak!

A nőgyógyásznak meg tökmindegy, ő már annyiféle puncit látott, hogy a szeme se rezdül, ha szőrös vagy szőrtelen. A tisztálkodás persze alap, ahogy bármilyen orvosnál.

Amúgy nem, nem feszélyez, mert az orvosnak én egy "tárgy" vagyok. Semmi intimitás nincs benne. Sokszor vizsgáltak már életemben (3x voltam terhes, voltak tartós nőgyógyászati problémáim, plusz évente járok szűrésre, tehát szerintem olyan 100 nőgyógyászati vizsgálaton lehetek túl...). Egyszerűen ürítsd ki az agyad, és ne a kellemetlen gondolatokra koncentrálj!

38N

2013. máj. 11. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:
92%

Nyugi, nem olyan gáz, mint amilyennek gondolod.

Én először szoknyában mentem, olyan kicsit szűkebb, jó combközépig érőben. Hiba volt. alig tudtam felmászni, ott szerencsétlenkedtem. :D

Azóta inkább tunika szerű felső, hogy azért ne csupasz seggel mászkáljak,esetleg bő szoknya. De szerintem kényelmesebb a fenék aljáig érő felső.

Mosakodás persze alap, de hogy a fazonod milyen, teljes mértékben lényegtelen...

(Ha nem tudok előtte otthon mosakodni,mert mondjuk délutánra van időpont és előtte egész nap mászkálok, intim törlővel gyorsan áttörlöm előtte.)

2013. máj. 11. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
2013. máj. 11. 16:55
 7/7 anonim ***** válasza:
89%
Borotválásról annyit hogy rendbe teszem magam,szerintem alap dolog hogy a bikini volna szép legyen,mert sokan mondják hogy orvos nem azt nézi,de hát ő is ember:D Igen,reggel illik egy zuhanyzást megejteni vizsgálat előtt.Az hogy mibe mész kösd hogy milyen idő van.Télen ha amúgy is nadrágot hordok a táskámba amit beviszek az öltözőbe beteszek egy lenge szoknyát és felveszem,mivel eléggé kellemetlen bugyi nélkül bemenni.Ezt egyébként másoktól lestem el,akivel valaha öltözőbe kerültem mindig hozott szoknyát.Igazából nem fog olyan borzasztó lenni a vizsgálat,hidd el nem is azon fog járni az eszed(biztos izgulni fogsz).
2013. máj. 11. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!