Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha mentek nőgyógyászhoz, mit szoktatok felvenni, szoknya, vagy farmer?
Szeretnék felíratni fogamzásgátlót, és most lenne az első ilyen vizsgálatom is.
Megszoktatok előtte borotválkozni ott lenn, és megszoktátok mosni előtte?
Nem feszélyez titeket, hogy egy férfi vagy nő előtt fogjátok szétrakni a lábatok, és ő a p'ncitokban fog matatni?
Kicsit tartok tőle!
A tisztálkodás és szőrtelenítés szerintem alap! Általában nadrágban és egy hosszabb, bővebb felsőben szoktam menni, így nem kell a paraván és a vizsgáló asztal között meztelen seggel mászkálni :D
A legelső alkalommal engem is feszélyezett a dolog, de hát ezvan...az egészség érdekében mindent! :)
23L
Szoknya praktikusabb, én inkább azt javasolnám.
Borotválkozni nem kötelező, sőt, én azt javaslom, hogy ha ilyen aggályaid vannak, akkor inkább ne! Mert akkor kevésbé lesz "szexuális" töltete számodra a vizsgálatnak!
A nőgyógyásznak meg tökmindegy, ő már annyiféle puncit látott, hogy a szeme se rezdül, ha szőrös vagy szőrtelen. A tisztálkodás persze alap, ahogy bármilyen orvosnál.
Amúgy nem, nem feszélyez, mert az orvosnak én egy "tárgy" vagyok. Semmi intimitás nincs benne. Sokszor vizsgáltak már életemben (3x voltam terhes, voltak tartós nőgyógyászati problémáim, plusz évente járok szűrésre, tehát szerintem olyan 100 nőgyógyászati vizsgálaton lehetek túl...). Egyszerűen ürítsd ki az agyad, és ne a kellemetlen gondolatokra koncentrálj!
38N
Nyugi, nem olyan gáz, mint amilyennek gondolod.
Én először szoknyában mentem, olyan kicsit szűkebb, jó combközépig érőben. Hiba volt. alig tudtam felmászni, ott szerencsétlenkedtem. :D
Azóta inkább tunika szerű felső, hogy azért ne csupasz seggel mászkáljak,esetleg bő szoknya. De szerintem kényelmesebb a fenék aljáig érő felső.
Mosakodás persze alap, de hogy a fazonod milyen, teljes mértékben lényegtelen...
(Ha nem tudok előtte otthon mosakodni,mert mondjuk délutánra van időpont és előtte egész nap mászkálok, intim törlővel gyorsan áttörlöm előtte.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!