Mitől számít egy lány inkább lányosnak vagy fiúsnak? Én melyik vagyok inkább? 15/L
Leirás alapján nagyonis lányos vagy. 15 évesen nem is lehetnél lányosabb:)
fiús lány az akinek rövid fiús haja van,fiús ruhákat hord csak,fiús sportokat űz,és egyéb olyat csinál amit csak egy fiú
Köszönöm a válaszokat.
2.Nem egészen ez volt kérdés hogy mennyire különbözöm,vagy mennyire nem az átlagtól.De egyébként vicces,hogy az életben aki tényleg ismer 1-2 kivétellel ennek amit írtál az ellenkezőjét mondja.:)
Vagány csajos lány vagy.
2. = nekem hosszú a hajam, sportosan/fiúsan öltözködöm. A sportokat meg ne osszuk már olyan csoportokba, hogy fiús meg lányos. Max az egyik-másikban több valamelyik nem képviselete.
Lányos vagy. Mármint normális. Igen, a gördeszka kicsit furcsa, de attól még lányos vagy, hiszen magassarkút hordasz, sminkeled magad. A szín- és zeneízlésed nem számít.
Szerintem az számít fiús lánynak, aki nem ápolja a haját, nem fésüli rendesen, nem ápolja a bőrét, pattanásos (nem az a baj, hogy van pár, vagy sok, hanem hogy eg sem próbál tenni ellene), koszos a cipője, nem ad a külsejére, lóg a cipőfűzője. Szóval fiús lánynak lenni szerintem negatív dolog. Persze, attól függ, ki mit vesz fiús lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!