Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hagyjam felvenni videóra az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam felvenni videóra az édesnégyest?

Figyelt kérdés
Már egy ideje szeretném 3 pasival és már viccelodve meg is beszéltuk pár sráccal a teremben ahová járok, hogy jol megcsinálnak majd. Az az otletuk, hogy felveszik nekem, hogy orok emlék legyen :) Menjek bele?

2015. aug. 19. 10:17
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
25%
Gyerekes fszok? Ha mi normális gondolkodással fszok vagyunk akkor te mi vagy? Te maga egy nagy lófsz vagy.
2015. aug. 19. 10:33
 12/41 anonim ***** válasza:
Nem attól rib anc egy nő hogy lefekszik 3 pasival, hanem attól hogy fizetnek-e neki ezért.
2015. aug. 19. 10:34
 13/41 anonim ***** válasza:
igen engedd meg, nagyon jó lesz és élvezd ki rendesen ;)
2015. aug. 19. 10:35
 14/41 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez ribis dolog, de inkább vagyok az mint pókhálós :) Nagyon szeretem a szép testeket és addig akarom kiélni ezt a vágyamat amíg az enyém is az. És az. :)
2015. aug. 19. 10:35
 15/41 anonim ***** válasza:
9%
:D az a ribi aki elfogad pénzt?:D Jah aki ingyen csinálja az menő:D 71%-os a 71 az nem az IQ-d?:D
2015. aug. 19. 10:36
 16/41 anonim ***** válasza:

én nem venném fel

16/l

2015. aug. 19. 10:37
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
#12 Akinek fizetnek, az kur. va. A kettő nem ugyanaz.
 18/41 anonim ***** válasza:

Igen az az IQ-m :D

Kitaláltad.

19/41 anonim ***** válasza:
8%

De bizony attól lesz r**b**nc, ha megdugatja magát 3 pasival. A r**b**nc jelző sértés egy prostituáltra nézve. Ő okosan csinálja és nem az élvezetért és még csak nem is mert annyira hiánya van és szereti, hanem a jövője megalapozásáért. Az ilyenek akik összefeküdnek fűvel-fával a r**b*ncok akár férfi az illető akár nő.

Fogalom zavarban szenvedsz remélem mostantól érted a dolgot ;)

2015. aug. 19. 10:38
 20/41 anonim ***** válasza:

Akí ribizik, azokhoz szólok...

A 40es nő a párjával megbeszélni, hogy unalmas a szex, vegyenek ve egy harmadikat. Mi a nő?

Kislány, vedd fel, ne telóval hanem kamerával és maradjon csak a tiéd a felvétel. Bár ha tetszeni fog úgy is lesz következő.

Ha megtörtént írhatnál üzit, hogy hogy érezted magad! :P

22F

2015. aug. 19. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!