Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hagyjam felvenni videóra az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam felvenni videóra az édesnégyest?

Figyelt kérdés
Már egy ideje szeretném 3 pasival és már viccelodve meg is beszéltuk pár sráccal a teremben ahová járok, hogy jol megcsinálnak majd. Az az otletuk, hogy felveszik nekem, hogy orok emlék legyen :) Menjek bele?

2015. aug. 19. 10:17
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
55%
Menny bele.
2015. aug. 19. 10:18
 2/41 anonim ***** válasza:
97%
Csak majd ne csodálkozz ha a neten látod magad viszont. Bár mi majd megnézzük :)
2015. aug. 19. 10:19
 3/41 anonim ***** válasza:
60%
Remélem egyszer majd amikor "felnőtt" leszel és a gyereked osztálytársai megtalálják majd a videót, biztos büszke lesz rád. Ordas egy ....... vagy!
2015. aug. 19. 10:20
 4/41 A kérdező kommentje:

1. Nem akarok gyereket

2. Az én telcsimmel vennék fel

2015. aug. 19. 10:25
 5/41 anonim ***** válasza:
Mekkora ribi. :D
2015. aug. 19. 10:26
 6/41 anonim ***** válasza:
41%

Ne vedd fel :D Minden videó és kép automatikusan tárolódik a google fiókodban illetve az apple termékeknek is van ilyen felhő alapú funkciója. Elég az accountodat feltörnie valakinek már napvilágot látott a dolog. Meg ha használják a telód honnan tudod, h nem lőtt pár képet és küldte át magának ? :D

Szerintem csak szimplán élvezd ki a dolgot videózás nélkül :)

2015. aug. 19. 10:29
 7/41 anonim ***** válasza:
Attól még ordas maradsz -.-
 8/41 anonim ***** válasza:
41%

Amúgy férfi ként kérdezem: ez miért is ribis?

Mi férfiak is lefekszünk több nővel egyszerre (ha van rá esélyünk) meg csak úgy eldobáljuk őket (álltalános esetben). Akkor egy nő miért ne tehetné ezt meg? Nem lesz ettől még ribi...

9/41 anonim ***** válasza:
#8 Ti lehet. Meg akinek még "általános" az efajta viselkedés. Én nem. A kérdező meg ribi. :D
2015. aug. 19. 10:31
 10/41 anonim ***** válasza:
59%
#8 vagyok. A másik hogy nem vagytok tisztában a rib anc szó jelentésével. Gyerekes fa szok...
2015. aug. 19. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!