Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk férfiak, miért kell a duci, molett hölgyeket a betonba taposni?
Kedves lányok, nők miért kell megalázni a következő csoportokba tartozó fiúkat, férfiakat:
Csórók, akacsonyak, kisfarkúak, szüzek?
Nos kérdező, nem tudom hány éves vagy, meg mi történt veled de a fiatalok körében elég sok az éretlen tuskó.
Ha kövérnek érzed magad, akkor kerüld az egészségtelen kajákat, és mozogj sokat. Nekem izmos testalkatom van, de mindig a picit teltebb, körte alakú nők vonzottak.
Annak viszont örülj, hogy valaki rávilágít a hiányosságaidra. Tanulj belőle és tornázz, amíg nem késő. Jobban örülnél, ha mindenki mondaná, hogy milyen jól nézel ki, közben meg senki nem akarna járni veled, mert kövér vagy? Ugye, hogy nem.
Én nekem például nagyon bejönnek a duci lányok.
Éppen őlet részesítem előnyben ismerkedésnél.
"csóró nem az a lényeg, alacsony nem baj jobban odafér a puncihoz ,,kicsi farok,, nem a méret a lényeg ,,,szűz,,mindenki volt szűz , :)"
Hát persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!