Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szeretitek a molett hölgyeket, ha igen mi az ami vonz benneteket?
Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 14:54
1/5 anonim válasza:
nekem a nőiesen telt alak tetszik, van egy felső határ!
maga az, hogy van rajta mit fogni vonzóbb, ölelésnél is lehet érezni, a mosolyuk szebb.......
22F
2/5 anonim válasza:
Én szeretem!
Ami vonz... hmm, jó érzés, hogy van mit fogni rajta, mindenféle értelemben, hogy amikor átölelem, úgy érzem, hogy nem veszik el a karjaimban, meg talán, hogy jobban megértjük egymást néhány dologban. Nem vagyok már kövér (bár van még fölöslegem), nagyon sokat fogytam. És nehéz szavakba önteni, de szexuálisan 100x jobban be tud indítani, mint egy 40 kilós "gebe". Azt hiszem ez ösztönös!
24/F
3/5 anonim válasza:
tetszik, mert oda hajtok rá pinát ahova akarok!
4/5 anonim válasza:
Ha valakinek szép szeme van, és nincsen gusztustalan nagy tokája,akkor én nem a kilókban mérem a vonzerőt. Lényeg, hogy az illetőn lehessen találni valami vonzót, akkor a hibáitól el lehet tekinteni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,
2015. aug. 13. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!