Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádok arcra élvezni, de rengeteg az ondóm. Egy ejakuláláskor legalább 8-szor lövellek. Lányok - akik szeretitek, ha a srác az arcotokra élvez - a rengeteg ondó inkább taszít vagy izgat benneteket?
Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 12:38
4/9 anonim válasza:
Számomra nagyon izgató. Imádom. Minél több ANÁL jobb. Akár egy l8ternyit is elviselnék. Olyan jó vele eljátszani.
5/9 anonim válasza:
Én f/bi vagyok, de én is szeretnék már egy ilyen farkat az arcommal szemben. ;-)
6/9 anonim válasza:
Imádom ha sok van belőle, jöhet minden mennyiségbe, még le is tudnám nyelni szerintem (32N)
8/9 anonim válasza:
Nekem is sok jön egy alkalomnàl .. 40F
9/9 anonim válasza:
Engem izgat!
Eltudnám viselni!
Jöhet bármennyi mennyiségbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!