Fiúk, mennyire szeretitek, ha dicsérnek benneteket?
Figyelt kérdés
Ha egy pasi érzékenyebb típus, kissé önbizalom hiányos, többet igényli?2014. aug. 28. 17:01
1/13 anonim válasza:
Én nagyon szeretem! Meg azt is mikor megbámulnak pl strandon :)
2/13 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen külcsín dicséretre gondolok. :) Munkával kapcsolatban, mint elismerésre.
2014. aug. 28. 17:04
3/13 anonim válasza:
Hát én annyira nem rajongok érte..
4/13 A kérdező kommentje:
Miért nem? Nem állandóan persze...
2014. aug. 28. 17:06
5/13 WheneverYouWant válasza:
Nem kell minden semmiségért.. de ha valami nagy dolgot csináltam akkor jólesik ha elismernek...
6/13 anonim válasza:
Mindenkinek jólesik. De vigyázz, hogy ne átlátszó fényezés/nyalizás legyen, hanem őszinte dicséret.
7/13 anonim válasza:
Engem folyton dicsérnek...de felesleges szavak...magamtol is tudom,hogy jol nézek ki.
8/13 anonim válasza:
Első vagyok
Minden tekintetben szeretem, és szerencsére meg is kapom :)
9/13 anonim válasza:
én meg szoktam dicsérni a pasikat az ágyban, ha jól csinálják. mindig tök örülnek neki és utána is annyira arik. de akik csak nekem esnek, én meg pl. nem tudok nemet mondani az ilyen nagyképű majmoknak buliban, azok csak ott vergődnek az ágyban, meg azt gondolják, milyen jók, aztán csak egy szánalom az egész. Őket meg se dicsérem, ahogy jöttek, úgy mennek. az ilyenek nem veszik észre magukat, ha megdicsérem őket, ha meg leszólom őket, akkor meg én vok a ribi.
10/13 anonim válasza:
Jó dolog ez csak engem zavar és szomorúvá idegessé tesz mert tudom,hogy béna vagyok és ebbòl következik,hogy csak azért mondta,hogy kedveskedjen nem pedig azért mert így is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!