Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, bejönnek a duci lányok?
Figyelt kérdés
Hol a határ?2015. aug. 16. 01:59
4/11 anonim válasza:
Igen!
Melyik határra gondolsz? Beregsurány, Záhony, Vállaj, Letenye?
5/11 anonim válasza:
Mindenkinek más az ideálja. A határ valahol ott van, amikor már gusztustalanul csüng a háj. Amíg csak gömbölyödik tőle valaki, még izgató is lehet. Nem hiszem, hogy magadtól erre nem jönnél rá.
7/11 anonim válasza:
Mennyire duci a duci? Hogy oszlik el rajta a fölösleg? Látni kellene! /F.
9/11 anonim válasza:
Nekem személy szerint nagyon is.
A határos poénokat sajnos már elsütötték előttem, pedig mikor megláttam a kérdést nekem is ez jutott eszembe :/
Amúgy csak ránézésből tudom megmondani egy lányról, hogy bejön vagy sem. (Nálam amúgy nem igazán van fix súlyhatár. Nem azt nézem, hogy hány kiló az adott lány)
10/11 anonim válasza:
Pár hozzászolással korábban írták hogy ilyen mint "határ" tényleg csak két ország között van, kilóban nem lehet ezt megírni/mondani. De ha tényleg erre vagy kiváncsi akkor olyan 90-100.
De amúgy special nekem bejönnek, szeretem a nagyobb combokat, fenekeket, csípőket, karokat, pocikat.
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!