Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus csajok, bejönnek a teltkarcsú lányok?
Tehát akinek nem ilyen fiúsan vékony az alakja:
Hanem inkább ilyesmi, picit ducibb:
Csak mert az összes leszbikus filmeben és blogon csak ilyen fiús, kismellű, laposfenekű lányok vannak.
Tisztában vagyok vele, hogy túl széles a csípőm és túl nagy a mellem. Szerintetek gáz? Amennyire látom, az ilyen alak csak az idősebb heteró pasikat érdekli. Szerintetek kéne ennyit fogynom, hogy nőknek is bevállalható legyek?
Ha így elképzelem, hogy egy ducibb lány testét simogatom aki nem tiszta csontos mindenhol.. ahh milyen jó lenne az :$ :D
egy bi lány
Nekem pontosan olyan az alkatom, mint a második képen a nőnek annyi különbséggel, hogy a melleim picit nagyobbak. Leszbikus kalandom ugyan nem volt, de az exemet nagyon izgatta a gondolat, hogy egy másik nővel lásson együtt, ezért feltett rólam néhány képet egy leszbikus társkereső oldalra. Magam is meglepődtem, hogy mennyi levelet kaptam...
31/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!