Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb pasi nagyon nem szereti a "duci" hölgyeket? A természet törvényei nem ezt diktálják

Figyelt kérdés

Ahogy a nők is az "alfa" hímtől (pl. jóképű, izmos, társaság középpontja, vagyonos, stb...) pasikhoz vonzódnak, illetve ilyen pasik génjeitől szeretnének utódot, úgy fordítva is működnie kellene a dolognak. Szóval, hogy a több energiatartalékkal rendelkező, széles csípőjű hölgyek könnyebben ki tudják hordani, megszülni és akár védeni is az utódot.

Miért nem valósul ez meg természettudományi szempontból a valóságban? (20/F)

2014. febr. 19. 18:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Egy egészséges testsúlyú nőnek is lehet széles csípője. A túlsúly cseppet sem sugallja azt se a nőknél, se a férfiaknál, hogy egészséges nemzőképességű az illető.
2014. febr. 19. 18:34
 2/15 anonim válasza:

sztem azért, mert a ducibb, molettebb hölgyeknek nincsenek olyan adottságaik, mint a vékony, csinos, "szerencséseknek". Sajnos a fiúk nagy része a külsőt ézi, pedig legtöbb esetben a ducibb lányok értékesebb emberek...

Ez az én véleményem

2014. febr. 19. 18:35
 3/15 anonim ***** válasza:
hát ezt nem tudom de ha duci az még nem baj de ha egészen kövér az már egészségügyi gond mert azt a súlyt cipelni is kell am akaraterővel le lehet fogyni
2014. febr. 19. 18:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon csinos kövér nők is, de én speciel azért nem hajtok rájuk, mert én alacsony és vékony vagyok. Nem passzolnánk egymáshoz.
2014. febr. 19. 18:37
 5/15 anonim ***** válasza:
Mivel a "társadalmilag elfogadott szépségideál" manapság a vékony testalkat, így a "duci" hölgyről az sugárzik, hogy nincs elég akaratereje lefogyni. Vagy egészségügyi problémák miatt nehezebben tudna csak fogyni. És az egészségügyi probléma nem szexi.
2014. febr. 19. 18:37
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem annyira helyes a feltételezés. A hagyományos, klasszikus női alak az a 90-60-90-hez közelít (de csak közelít). Szóval keskeny derék, szélesebb (de nem zsíros, párnázott) csípő. Olyan mint a Coca-Cola üveg vagy a homokóra. Mivel a túlsúlyból sokan az egészség nélkülözésére gondolnak, így valahol jogos az, ha egy átlagos, vagy vékonyabb testalkatú nőt éreznek megfelelő utódkihordónak.
2014. febr. 19. 18:38
 7/15 anonim ***** válasza:

Elég arra gondolni amit sugall a média,mindenhol genetikailag tökéletes nőket látunk,és ha a ducibb lányok szóba jönnek a médiába vagy az van hogy elakarják fogadtatni őket,vagy fogyókúrára küldik őket.

Kialakul az emberben egy olyan látásmód hogy az a szép,és vonzó.

Persze ez mindig kortól változik!

Vegyük figyelembe az ősidőket,a vénusz szobor is árulkodik hogy akkoriban mi volt az ideáll.

2014. febr. 19. 18:42
 8/15 anonim ***** válasza:

nem tudom, de hogy nekem dagi nő nem kellene az biztos.

Aki azért dagadt mert annyit eszik hogy az nem igaz.Ha a saját testével nem törödik akkor a gyerekemmel hogy törődne?

Azokkal akik betegség miatt dagik azokkal nincs bajom,de azok akik dagik azok a legtöbb esetben nagyon lusták is.Ha még annyi akarat erejük és kitartásuk sincs hogy lefogyanak akkor én mit csináljak vele?

2014. febr. 19. 18:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Női szépségideál a kor függvénye is. Ahol és amikor már a létért is küzdeni kellett egy molett nő egyet jelentett azzal, hogy jó családból van, nem kell éheznie, magyarul jól jár vele az illető. Most az egészségen van a hangsúly, illetve talán már inkább az esztétikum irányába tolódott el, mert ma ez jelenti a legnagyobb előnyt, magyarán ez az adaptív tulajdonság, az utód túlélését már nem feltétlenül a széles csípő, hanem az esztétikus külső biztosítja.
2014. febr. 19. 18:47
 10/15 anonim ***** válasza:
27%
Miéért lennének a ducik értékesebbek attól,hogy többet tudnak zabálni?
2014. febr. 19. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!