Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb pasi nagyon nem szereti a "duci" hölgyeket? A természet törvényei nem ezt diktálják
Ahogy a nők is az "alfa" hímtől (pl. jóképű, izmos, társaság középpontja, vagyonos, stb...) pasikhoz vonzódnak, illetve ilyen pasik génjeitől szeretnének utódot, úgy fordítva is működnie kellene a dolognak. Szóval, hogy a több energiatartalékkal rendelkező, széles csípőjű hölgyek könnyebben ki tudják hordani, megszülni és akár védeni is az utódot.
Miért nem valósul ez meg természettudományi szempontból a valóságban? (20/F)
sztem azért, mert a ducibb, molettebb hölgyeknek nincsenek olyan adottságaik, mint a vékony, csinos, "szerencséseknek". Sajnos a fiúk nagy része a külsőt ézi, pedig legtöbb esetben a ducibb lányok értékesebb emberek...
Ez az én véleményem
Elég arra gondolni amit sugall a média,mindenhol genetikailag tökéletes nőket látunk,és ha a ducibb lányok szóba jönnek a médiába vagy az van hogy elakarják fogadtatni őket,vagy fogyókúrára küldik őket.
Kialakul az emberben egy olyan látásmód hogy az a szép,és vonzó.
Persze ez mindig kortól változik!
Vegyük figyelembe az ősidőket,a vénusz szobor is árulkodik hogy akkoriban mi volt az ideáll.
nem tudom, de hogy nekem dagi nő nem kellene az biztos.
Aki azért dagadt mert annyit eszik hogy az nem igaz.Ha a saját testével nem törödik akkor a gyerekemmel hogy törődne?
Azokkal akik betegség miatt dagik azokkal nincs bajom,de azok akik dagik azok a legtöbb esetben nagyon lusták is.Ha még annyi akarat erejük és kitartásuk sincs hogy lefogyanak akkor én mit csináljak vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!