Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose lesz nekem?

Figyelt kérdés
Úgy érzem amiatt ahogy kinézek sose lesz barátnőm.:( Mert fiatal vagyok és túlsúlyos :( Valakinek volt már ilyen érzése de végén jól sült el. Mert nem tehetek róla hogy kövér vagyok . Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. dec. 26. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:

sportolj és jól fogsz kinézni, plusz önbizalmad is lesz

úgy már simán lehet

2013. dec. 26. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:

"Mert nem tehetek róla hogy kövér vagyok "

Dehogynem. Mért, ki tehet róla? Én?

2013. dec. 26. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Volt és van :$ Nem tudom mi lesz belőle mert nálam még semmi:/ Hány éves vagy?
2013. dec. 26. 16:20
 4/8 anonim ***** válasza:
2-es: Lehet valamilyen betegség miatt hízott el és akkor tényleg nem tehet róla.... -_-
2013. dec. 26. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Na persze. HA a lustaságot betegségnek tekintjük, akkor igazad van.
2013. dec. 26. 16:26
 6/8 anonim válasza:

Kedves #2-es válaszoló!

Képzeld el valaki eleve hízós típus mert ezt örökölte a szüleitől,rokonaitól!

Amúgy meg szerintem azért mert valaki túlsúlyos attól ugyanolyan ember mint a többi.Igen lehet van/volt már olyan érzésed,hogy senkinek sem kellesz,de ez nem igaz.Legyen önbizalmad ez a legfontosabb.De ha szeretnél jobban kinézni sportolj.Nem muszáj rögtön futással kezdeni ,mert ha nagyon sok a tömeged az nagyon megerőlteti a térded.Nyugodtan kezd annyi sétával amennyit bírsz és utána mindig egy picit többet.És a kérdésedre az a válaszom igen nekem is volt ilyen érzésem már és van barátom.Előbb-utóbb össze fog jönni hiszen a zsák mindig megtalálja a foltját! :)

Sok sikert!:)

2013. dec. 26. 17:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . És igen nem olyan súlyos betegség még régen pajzsmirigy problémát mondtak de azóta nem voltunk 14 éves leszek és vannak barátaim , csak én attól félek hogy barátnőm nem lesz és elárulok annyit hogy 100 fölött vagyok
2013. dec. 26. 18:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Jah és a genetikám se túl fényes alig eszek és mégis felmegy :/
2013. dec. 26. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!