Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs jó dumám és nem vagyok humoros, sose lesz nőm?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják hogy a nőknek a jó dumás vicces pasik tettszenek. De én nem vagyok se vicces és nincs jó dumám. Nem vagyok szürke fanyar alak, de valahogy nincs bennem ez hogy csak ugy szórjam a nagy dumáimat és csajokat nevetessek. Egyszerűen nincs ez bennem.
Szoval ha nem vagyok ilyen, örökre eláshatom magam?
2013. okt. 15. 18:51
2/10 anonim válasza:
ne viccelj már-.- nàlam pl. nincsenek semmiféle 'előnyben' a nagydumás,hangos,feltűnésiviszketegséges pasik . és nem én vagyok az egyetlen.hidd el.
3/10 Generalis válasza:
Ugyan már nem kell elásnod magad !
Én vicces vagyok de nincs szövegem !
Javaslom olvas verseket és vicceket nekem bevált .Olyan pojénokat tudok szorni hogy az egyik órámon nem tudott a tanárom órát tartani mert sírt a röhögéstől :)
4/10 anonim válasza:
Nézz ki jól, egyből sokkal több esélyed lesz. Én is elkezdtem kodnizni, gondolom fiatal vagy, nem késő, csak tegyél ellene! Olvass vicceket, vicces storykat, bármit, csak fejleszd magad!
5/10 anonim válasza:
Olyan nincs,hogy nincs humorérzéked!Az nem létezik!Viccelődni bárkivel,bármivel lehet!Az én barátaimnak és családtagjaimnak olyan humora van,hogy meghalnál a nevetéstől.
6/10 A kérdező kommentje:
értem mit mondtok :/
de valahogy ez nem jön ki belőlem egy lánynál
a kondi része az megvan :D
2013. okt. 15. 19:21
7/10 anonim válasza:
Valószínűleg az a baj,hogy rágörcsölsz.Nem kell görcsölni!Csak legyél laza és add magad!Azzal nem lőhetsz bakot! ;)
8/10 anonim válasza:
De, ha jól nézel ki és/vagy gazdag vagy.
9/10 A kérdező kommentje:
az igaz hogy rágörcsölök hogy mit mondjak
2013. okt. 15. 22:45
10/10 anonim válasza:
Na látod!Mondom én,ez a a baj forrása!Ne görcsölj,csak add magad!Nem kell szerepet játszani,mert az csak kiábrándító,ha végül levetkőzöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!