Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nincs jó dumám és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs jó dumám és nem vagyok humoros, sose lesz nőm?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják hogy a nőknek a jó dumás vicces pasik tettszenek. De én nem vagyok se vicces és nincs jó dumám. Nem vagyok szürke fanyar alak, de valahogy nincs bennem ez hogy csak ugy szórjam a nagy dumáimat és csajokat nevetessek. Egyszerűen nincs ez bennem.

Szoval ha nem vagyok ilyen, örökre eláshatom magam?

2013. okt. 15. 18:51
 1/10 anonim ***** válasza:
El...:/
2013. okt. 15. 18:52
 2/10 anonim válasza:
ne viccelj már-.- nàlam pl. nincsenek semmiféle 'előnyben' a nagydumás,hangos,feltűnésiviszketegséges pasik . és nem én vagyok az egyetlen.hidd el.
2013. okt. 15. 18:56
 3/10 Generalis ***** válasza:

Ugyan már nem kell elásnod magad !

Én vicces vagyok de nincs szövegem !

Javaslom olvas verseket és vicceket nekem bevált .Olyan pojénokat tudok szorni hogy az egyik órámon nem tudott a tanárom órát tartani mert sírt a röhögéstől :)

2013. okt. 15. 18:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Nézz ki jól, egyből sokkal több esélyed lesz. Én is elkezdtem kodnizni, gondolom fiatal vagy, nem késő, csak tegyél ellene! Olvass vicceket, vicces storykat, bármit, csak fejleszd magad!
2013. okt. 15. 18:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Olyan nincs,hogy nincs humorérzéked!Az nem létezik!Viccelődni bárkivel,bármivel lehet!Az én barátaimnak és családtagjaimnak olyan humora van,hogy meghalnál a nevetéstől.
2013. okt. 15. 19:13
 6/10 A kérdező kommentje:

értem mit mondtok :/

de valahogy ez nem jön ki belőlem egy lánynál

a kondi része az megvan :D

2013. okt. 15. 19:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az a baj,hogy rágörcsölsz.Nem kell görcsölni!Csak legyél laza és add magad!Azzal nem lőhetsz bakot! ;)
2013. okt. 15. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:
De, ha jól nézel ki és/vagy gazdag vagy.
2013. okt. 15. 21:02
 9/10 A kérdező kommentje:
az igaz hogy rágörcsölök hogy mit mondjak
2013. okt. 15. 22:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Na látod!Mondom én,ez a a baj forrása!Ne görcsölj,csak add magad!Nem kell szerepet játszani,mert az csak kiábrándító,ha végül levetkőzöd!
2013. okt. 16. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!