Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valakinek visszaélnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek visszaélnek a képeivel?

Figyelt kérdés
és felteszik szexuális oldalra, akkor kitudják nyomozni, a rendőrség hogy hol,és ki tette fel? illeltve ha kiderül akkor börtön is járhat?
2015. aug. 17. 14:03
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Oké, akkor hagyom a dolgot.Tudom hogy kicsinyes, de sokat ártott nekem lelkileg.És a volt barátommal szemben
2015. aug. 17. 14:40
 32/38 anonim ***** válasza:

mond mar el hogy lehet valakit facebookon szövegesen lejáratni

rólam hiába írná ki bárki hogy hajléktalanokat szopok le egy üveg sörért egy sikátorban esténként ezzel nem tudna lejáratni, mert aki ismer az hamar rájön hogy nem igaz aki nem ismer csak messziről vagy egyáltalán nem arra meg amúgy is köpök mit gondol rólam

szóval attól hogy így ki vagy akadva az azt sejteti hogy olyat írt rólad ami valóban igaz és fáj az igazság

ha meg valótlan sz*rdobálás akkor meg minek vergődsz rajta

2015. aug. 17. 15:02
 33/38 A kérdező kommentje:
NEM IGAZ AMIT IRT!!!!!!!!!!!!!
2015. aug. 17. 15:12
 34/38 anonim ***** válasza:
Használj proxyt ami elrejti az IP címedet.
2015. aug. 17. 15:14
 35/38 A kérdező kommentje:
Nem ertek ehhez sajnos
2015. aug. 17. 16:15
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Ha a becsületedbe gázolt, jelensd fel becsület sértés miatt. Jelensd a facen, miszerint le akar járatni, és ha jogos, kitíltják facéról, az oldalát meg leszedik.

De, ne sülyedj a szintjére. Tudod. Többet ésszel, mint erővel.

2015. aug. 17. 16:53
 37/38 A kérdező kommentje:
Nem tudom jelenteni mert letiltott.
2015. aug. 17. 19:16
 38/38 anonim ***** válasza:
Sztem ez esetben meg te fordulj a jog erejéhez. Pereld be te.
2015. aug. 17. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!