Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valakinek visszaélnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek visszaélnek a képeivel?

Figyelt kérdés
és felteszik szexuális oldalra, akkor kitudják nyomozni, a rendőrség hogy hol,és ki tette fel? illeltve ha kiderül akkor börtön is járhat?
2015. aug. 17. 14:03
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
51%
Kitudják nyomozni igen. A rendőrség pedig elkéri az internetszolgáltatótól az adataid IP cím alapján. Mi értelme lejáratnod másokat te nyomorult? Remélem kiderül és a börtönben rohadsz meg.
2015. aug. 17. 14:09
 12/38 A kérdező kommentje:

Nyomorult? Nem tudod az előzményeket, igy NE itélj!

Irtam,nagyon komolyan ártott nekem az a nő.

2015. aug. 17. 14:11
 13/38 anonim ***** válasza:
Hiába erőlködsz internetkávézóból. Valószínűleg bevan kamerázva
 14/38 anonim ***** válasza:
18év alattiak esetében elég keményen fellépnek. IP cím és egyebek alapján simán lenyomoznak mindent, na meg ha van vallomás, pl a csaj akiről feltették a képet azt mondja, hogy XY volt aki tette, akkor házkutatás következik, gép lefoglalás stb...
 15/38 anonim ***** válasza:
Mit ártott neked? Megcsalt a haveroddal? Húha de nagydolog. Naponta történnek ilyenek nőj már fel.
2015. aug. 17. 14:12
 16/38 A kérdező kommentje:
Nem otthonról...akkor nem tudják kideriteni hogy ki max ha utána néznek kamerán h a gépnél ki ült internetkávézóba...?
2015. aug. 17. 14:13
 17/38 anonim ***** válasza:
én kiváncsi vagyok a sztorira kérdező!!
2015. aug. 17. 14:14
 18/38 anonim ***** válasza:
Az a kamerafelvételből vissza tudják nézni. A csaj simán fel fog ismerni téged a felvételen aztán ennyi.
 19/38 A kérdező kommentje:
Nagyon hátbaszúrt. Lejáratott exem előtt....kiirta a nevemet fb-on üzenőfalra, visszaélt a jóidulatommal, és a bizalmammal....és olyannak álitott be mint amilyen nem vagyok, és nagyon nem volt jogos amit megcsinalt velem, azóta exem is teljsen rossz dolgokat gondol rólam, vele kibeszélt, életem szerelme volt, és nagyon fáj.....az egész, nagyon
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Első körben azt fogják elővenni, aki a képet csinálta, vagy akinek a csaj elküldte magáról a képet. Ez nem túl bonyolult dolog, elég a csaj vallomása! Házkutatás, gép lefoglalása, stb ahogy már le lett írva egyszer...
2015. aug. 17. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!