Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van valakinek valamijen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek valamijen tapasztalata erotikus masszazzsal?

Figyelt kérdés

Leginkabb nok velemenyeire vagyok kivancsi. En most tervezek egy ilyet kiprobalni csak meg nem talaltam.

20/L

2015. aug. 8. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát, én férfi vagyok szóval nem tudom érdemes-e hozzászólnom, de munka mellett végzettséggel szoktam masszőrködni.

Bár barátnőm van, én erre a munkára munkaként tekintek. Az ügyfeleim egy része - mert nem mindegyik - konkrétan azért jön hogy "élvezkedjen". Sőt, valaki egyszerű masszázsnál többet is igényel.

De a reakcióidra figyelj leginkább. Nem tudom milyen masszőrhöz mész, alapjáraton tudja hogy mit kell csinálnia vagy szimplán kifordítani akarod a dolgot... ha előbbi akkor nincs gond, ha utóbbi, akkor a reakcióid sugározzák mit szeretnél... én perpill nem szoktam fogdosni úgy, hogy ne látnám a kuncsaftomon hogy szeretné.

2015. aug. 8. 17:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi a hozzaszolast. Sajnos meg nem talaltam masszort, aki ilyen teren dolgozik.
2015. aug. 8. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Annyira nem nehéz találni, szerintem a pasik legtöbbje vevő ilyesmire.

Tegnap is volt egy új vendégem, akin látszott hogy imádta ha egyre közelebb simogatom, így nyugodtan csináltam. Mikor ott masszíroztam, és elég ideig, sokat nem hezitált, ő kigombolta a nadrágom.

Persze az esetek többségében nincs szex, de van ilyen is mint ő.

2015. aug. 8. 18:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem akarok csak osszeszedni egy pasit az utcarol. Olyat akarok akinek ez a "munkaja", de a kornyeken csak not talaltam eddig.

Amugy van amikor tenyleges szex a vege? Azt hittem ez kizarolag csak szexmentes.

2015. aug. 8. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Masszőr hirdetés van csak nem?

Szexmentes, de ha a nő odanyúl a nadrágomhoz, és kigombolja, sosem mondok nemet. van 2-3 ügyfél aki igényli a szexet is, de átlagban nem jellemző.

Én sosem próbálkozok be. De tudod van olyan aki titkolja az is hogy mennyire élvezi, van aki egyszerűen elengedi magát, és hangot is ad neki, meg olyan is, aki mint írtam szexre fordítja a dolgot.

2015. aug. 8. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!