Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudnátok tanácsot adni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Barátomnál mindig nekem kell kezdeményeznem, ha akarok egy kis akciót. Barátnőimtől folyton olyan sztorikat hallok, hogy alig tudják levakarni magukról a kanos pasijaikat, de nálunk ez valamiért teljesen fordítva van. Beszélgetünk, összebújunk, csókolózunk, minden, amit akartok, de ha nem tépném le róla a ruhát szinte csak a kezemet fogná meg. Akárhogy gondolkozom, nem jövök rá az okára. Sportos alkatú széplány vagyok (nyilván nem tökéletes) és nem nagyon vannak tabuim az ágyban. Tényleg nem tudom, mi baja lehet, mert valahányszor csináljuk az mindig fergeteges. A srác szuper az ágyban gyengéd, figyelmes és bomba teste van. Finoman céloztam már rá, hogy ha van esetleg valami különleges vágya, ne habozzon vevő vagyok bármiféle fantáziára. De erre csak annyit felelt, hogy neki minden jó így és nagyon szeret. Egy szó, mint száz, ha valakinek van tapasztalat vagy ötlete azt nagyon megköszönném.

2015. aug. 16. 01:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha fiatalok vagytok még vagy előtted nem/vagy csak kevés barátnője volt lehet hogy kicsit félős vagy nem is tudom hogy fejezzem ki magam
2015. aug. 16. 01:46
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Anált is adod ? mert akkor simán beugrok a barátod helyett, én is sportos vagyok 3 éve kondizok :D a nők eléggé szeretnek, tetszenék neked is egész biztos
2015. aug. 16. 01:55
 3/6 anonim ***** válasza:
A srác nem gondolatolvasó. Nem finom célozgatásra van szüksége, hanem mondd meg neki rendesen, úgy érteni fogja. Lehet, hogy csak rendesen akar bánni veled, nem úgy, mint a többi fiú, ezért nem kell alábecsülni a férfiasságát. Ha tapasztalatlan, akkor ez is lehet probléma, de ebben az esetben tanítgasd, vagy tanuljatok együtt. Az én barátomnál mindkettő volt, de miután elbeszélgettünk és mutattam neki egy-két dolgot, leszokott a túlzott visszafogottságról.
2015. aug. 16. 03:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze az is lehet, hogy egész egyszerűen csak ilyen a vérmérséklete, nem minden férfi egy szexgép - és ez nem is baj.
2015. aug. 16. 03:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok??!

nálunk ugyan ez a probléma 1 éve vagyunk együtt...

mi az elén éjjel nappal sexeltünk...

ha csak 1 orára tudtunk talizni akkor autoval elmentünk egy csendes helyre és amig birtuk addig!!!

Alig tudtuk tűrtősztetni magunkat társaságban... egy simogatás elég volt ahoz hogy megzakkanjunk!!

És ma a napjainkban annyit veszekszünk mert nincs sex mikor össze jöttünk probáltunk napi szinten találkozni és napi 1 megszokott volt de inkább 3-4 menet most örülök ha 2 naponta lefekszik velem...

Pedig divatosan öltözködöm magassarkut hordok jo alakom van senki nem panaszkodott még az ágyban valo teljesitményem miatt sem..

18L 31F

irj privátot ha gondolod

2015. aug. 17. 06:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem tömegnövelőzik a fiú?
2015. aug. 17. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!