Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tik tényleg rá tudtok izgulni egy formás férfi fenékre, vagy inkább a férfiak más testrészére izgultok rá?
Az én fenekem sokszor kap pozitív visszajelzést a csajoktól, és eddig minden barátnőm szívesen fogdosta. Az hogy ez most szexuális eredetű dolog, vagy szimplán csak jó érzés nekik az jó kérdés.
De pl. misszionárius pózban egész végig a seggemen van szinte a keze a barátnőmnek. Pedig szerintem annyira nem is "szexi", egyáltalán nem edzek rá etc. (bár sokat biciglizem, meg futok), de mégis ez van.
Suliban meg még régebben sokan fogdosták - mert engem nem zavart.
Maga a látvány engem személy szerint nem izgat fel. Szeretem a formás férfipopsit nézni is jó, jól belemarkolni is jó de csak ettől nem izgulok fel.
21/L
"Tik"? Mink szeretjük a formás popsit. :D
Felizgulni nem szoktam rá, de jó érzés fogdosni, puszilgatni, beleharapni, paskolgatni. És ha a fiú nyitott rá, akkor szívesen ki is nyalom, megujjazom neki. :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!