Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha lenne egy férfi és egy nő rabszolgátok?
férfi rabszolgával szexuálisan semmit nem tudnék kezdeni, hetero vagyok...
női "rabszolga" hát jó kérdés...nem lennék kegyetlen parancsolgatós fajta "rabszolgatartó" :D annyira nem jön be az alázás meg az uralkodás...
A férfi rabszolgát befognám magam mellé, és közösen tartanánk egy szexmaraton a női rabszolgának.
Valószínűleg a csaj ki lenne kötve és felváltva szexelnénk vele, szünetek és megállás nélkül.
A csaj értékelhetné a férfirabszolga teljesítményét, és következő nap a pasi lenne kikötve, és megbüntethetné a csaj, már az én jóváhagyásommal persze.
Majd a szerepek cserélődnének minden második napon.
Megadnám nekik a lehetőséget, hogy új saját rabszolgáik legyenek, de azok mindig a felettük levők rabszolgái is lennének. Egyfajta hierarchikus rendszerben.
Közös orgiákat tartanánk, és megbüntetnénk aki nem tud jól teljesíteni.
Ennyi megfelel?
Várom a rabszolgajelöltek jelentkezését!
24F
Átruháznám őket a nagymamámra, mert nagy a kertje és nehezen tudja rendbe rakni. Pár dolgos kéz mindig jól jön :)
Meg aztán nehogy már pont engem zárjanak börtönbe rabszolgatartásért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!