Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a női lábakat fétisszerűen imádni?
Én is szívesen megnézem őket, de azért az hogy nyalogatni meg minden, az nekem sok..
Nincs amúgy bajom, csak látom hogy nagyon elszaporodtak mostanában ezek a kérdések, és nem értem hogy tudja ennyire sok ember így imádni a női lábakat..
Szinte mindenkinek van valamilyen "fétise" legtöbbször nem is szexuális jellegű, pl vannak olyanok akik bizonyos autó típusokat "imádnak"... és itt most nem a praktikus okok miatti autóimádatról beszélek.
Nekem a labfétis kimerül a masszírozás, simogatásban, szeretem csinálni, izgat és nem csak szexuálisan jó érzés.
Hogy kézfétisem van-e azt nem tudom, de odavagyok a nőies kezekért, és kifejezetten taszít a férfias kéz egy lányon, akkor is ha különben tetszene arcra, alakra :)
Pedig a női láb a legizgalmasabb testrész (na jó, a p*na meg a cs*csök után).Én pl. imádom az ilyen lábas képeket nézegetni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!