Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van aki elgondolkozott már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki elgondolkozott már így a szexuális életén?

Figyelt kérdés

Szóval a párommal több mint két éve vagyok együtt, ha számokban gondolkozunk, napi 3 alkalommal szoktunk "együtt lenni", vagyis 2x3x365 => 2.190.

A maradékot azért nem számolom (mert már 2 és 3 év között járunk), mivel eleinte nem voltunk ennyire együtt még.

Tudom számokban gondolkodni elég hülyeség... de mikor így utánaszámol az ember csak úgy... mindenféle dolog nélkül hihetetlenül meglepődik, mert hát azért ez egy hatalmas szám.

2015. aug. 14. 09:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

az estit vehetjük monoton dolognak de a reggeli és a napközbeni szex az mind vágyból jön. De legtöbbször az esti is.

Nem tudom miért írjátok hogy dolgozhatnátok ha egyszer szinte alig látjuk egymást, de azért miért kéne 12 órában dolgozni?! Ha 4-kor jövök haza és ő itthon van vagy később jön az az első hogy nekiesek.

Az hogy én fizikai munka mellett is bírom a napi 3 szexet az szerintem az én specialitásom, ebből nem azt kell lekövetkeztetni hogy 3 szex és akkor már nincs is erő dolgozni.

Csak azért mert hogy ti azt írjátok dolgozzunk és gondolom ti sem gondoljátok hogy 3 szex időben lehetetlenné tenné a munkát, így gondolom csak fizikai teljesítmény miatt írtátok, hogy 3 szex mellett nem dolgoznánk - ami pedig nem igaz.

Vagy csak én nem értem a logikát, hogy 3 szex naponta miért is zárja ki a munka lehetőségét?!

2015. aug. 14. 11:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Bár én találtam volna ilyen párt magamnak. Használd ki,és gondold át: Nemrég megboldogult Czeizel Endre mondta, aki fiatal korban aktívabb, azoknak megy jobban idősebb korban is.
2015. aug. 14. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!