Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy azért csökken a szexuális érdeklődésem a nők felé, mert túl sok inger ér?
Figyelt kérdés
Korábban egy ruha alól kivillanó melltől is izgalomba jöttem, most meg nagyon semmi. Lehet azért, mert napi szinten már túl sok ruha nélküli nőt látok? Akár a neten, ha felmegyek akármilyen oldalra, minimum két csöcs néz velem szembe, vagy akár az utcán is a nők már annyira ki vannak vetkőzve, hogy nagyon meg se nézem őket, mert hiába látnék pl. egy szép cicanadrágos vagy forrónacis segget, fél perc múlva úgyis jön egy ugyanolyan arra. Kivillanó mellekről meg már nem is nagyon beszélhetünk, mert kb a fél csöcs ki van alapból pakolva. Kb már azt is látom milyen bugyi meg melltartó van rajtuk, pedig nem is strandon vagyok.2015. aug. 9. 16:03
1/6 anonim válasza:
Más pasikat is ugyan ezek az ingerek érik és mégsem így reagálnak.
2/6 anonim válasza:
Elsőnél a pont. Amúgy meg igen, ha tárgyként kezeled a nőket, akkor nem csoda, hogy mindegyik ugyanolyan számodra.
3/6 A kérdező kommentje:
1. Hmm, ezek szerint mindenkinek egyformán kellene reagálnia mindenre?
2015. aug. 9. 16:15
4/6 A kérdező kommentje:
Pl. Valakit pofon csapnak, visszaüt, más meg csak elkezd káromkodni, pedig egyforma inger érte őket. Szóval nem értem a logikát.
2015. aug. 9. 16:16
5/6 A kérdező kommentje:
1. Mintha azt kérdeztem volna, hogy miért nem szeretem az anált, erre a válaszod, hát más meg szereti... hát kösz most nagyon ki lettem segítve! :d
2015. aug. 9. 16:28
6/6 anonim válasza:
Szerintem ehhez semmi köze. Mikor ürítettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!