Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhességi tünetek, mégsem az?
1
Nekem ismerös csaj azt mondta hogy esemény utáni tabit bevette és egy napra ha vérzett volna akkor megtermékenyült volna, de mivel nem vérzett felesleges volt megvenni mert nem lett volna terhes az aktus után. (Ha rosszat mondok akkor utána mondom, eddig szavahihető csajnak tünik.) állítógal a nődoki mondta neki.
2
hőemelkedésed lehet akkor is ha nem alszol eleget
3
A veséd meg lehet gyulladásban is.
4
Stressz miatt késhet a menszesz.
5
Tabi után tuti nem lehetsz terhes (ha mégis ingyen elveszik a babát mert károsodik a magzat)
1
Nekem ismerös csaj azt mondta hogy esemény utáni tabit bevette és egy napra ha vérzett volna akkor megtermékenyült volna, de mivel nem vérzett felesleges volt megvenni mert nem lett volna terhes az aktus után. (Ha rosszat mondok akkor utána mondom, eddig szavahihető csajnak tünik.) állítógal a nődoki mondta neki.
2
hőemelkedésed lehet akkor is ha nem alszol eleget
3
A veséd meg lehet gyulladásban is.
4
Stressz miatt késhet a menszesz.
5
Tabi után tuti nem lehetsz terhes (ha mégis ingyen elveszik a babát mert károsodik a magzat
Bocsi hogy 2x írtam ugyanazt szarakodik a netem.
Ha átlátszó a vizeleted az azért van mert sok folyadékot iszol, és minnél sárgább annálkevesebb a folydék bevíteled ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!